Tydal skisenter sesongåpner lørdag

Tydal skisenter sesongåpner lørdag

- Et Tydal uten skisenter er som Gran Canaria uten strand, sier Martin Eriksson i Tydal skisenter AS.

- Et Tydal uten skisenter er som Gran Canaria uten strand, sier Martin Eriksson i Tydal skisenter AS.

Førstkommende lørdag sesongåpner Tydal skisenter. Det skjer etter en svært omfattende økonomi- og dugnadsjobb de siste månedene. - Løypene er klare og vi er klare, heldigvis! Det sier Martin Eriksson, styremedlem i Tydal Skisenter AS.

Skisenteret har planer om å holde åpent hver lørdag og søndag fremover. De kan også se en markant økning i salget av sesongkort. - I fjor solgte vi 15 sesongkort, nå nærmer det seg 50, sier en entusiastisk Eriksson.

- Skisenteret var i praksis konkurs i fjor høst og etter dette følte jeg og mange andre for å engasjerte oss ekstra i skisenteret. Et Tydal uten skisenter, er som Gran Canaria uten strand, sier Eriksson som er fra Trondheim - men som har hytte i Tydal.

Se bildet større

Martin Eriksson i Tydal skisenter

Et møtested

Tydalinger, næringsliv, bank og kommune har bidratt stort for å få i gang igjen skisenteret, nå utfordrer Eriksson også hytteeierne i Tydal. - Det er 1600 hytter i kommunen, og vi inviterer alle til å bli med for å bevare et godt skianlegg i bygda. Det er ikke bare et skianlegg, men også et møtested, avslutter Eriksson.

Hør intervju med Eriksson øverst i saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

 
Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

Sa ja til helse- og omsorgssenter
  • Nyheter

Røros kommunestyre vedtok torsdag kveld å starte arbeidet med bygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter. Bygget skal gi 24 heldøgns omsorgsplasser og 21 sykehjemsplasser, og netto byggekostnad er beregnet til 163 millioner kroner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE