Tydal Skisenter AS får Tydal kommune som sponsor i tre år fra 2016 - 2018. Årlig beløp utgjør 50.000 kroner, heter det i vedtaket fra formannskapet som hadde møte mandag. "> Tydal kommune sponser skisenteret

Tydal kommune sponser skisenteret

Tydal kommune sponser skisenteret

Tydal Skisenter AS får Tydal kommune som sponsor i tre år fra 2016 - 2018. Årlig beløp utgjør 50.000 kroner, heter det i vedtaket fra formannskapet som hadde møte mandag. 

Tydal Skisenter AS får Tydal kommune som sponsor i tre år fra 2016 - 2018.

I vedtaket fra formannskapet mandag heter det at hver utbetaling skjer mot en bekreftelse på at Tydal kommune får reklameplass for ett år fremover og en gratis aktivitetsdag for Tydal barne- og ungdomsskole.

Før utbetaling i 2017 og 2018 kan rådmannen bringe saken tilbake for politisk behandling. Det forutsettes at planer både i form av aktivitetsplan og økonomiplan frambringes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

 
Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse