TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi Nett AS møtte tirsdag formiddag representanter fra næringslivet i Selbu. (På bildet f.v: kundedirektør Arnt Inge Sætern, nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kommunikasjonsdirektør Bengt Eidem.)

I forbindelse med TrønderEnergi Nett's overtagelse av nettdivisjonen til Selbu Energiverk inviterte Selbu Næringsforum i samarbeid med TrønderEnergi til informasjon og nettverksmøte i Selbu. (Bildet f.v: Arnt Inge Sætern, Bård Olav Uthus, Ståle Svenning og Bengt Eidem.)

Det var kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi, Bengt Eidem, og daglig leder i Selbu Næringsforum, Nils Otto Huseby, som ønsket velkommen til informasjonsmøtet på Selbusjøen Hotell & Gjestegård.

Også administrerende direktør i Selbu Energiverk, Per Otnes, og Selbus ordfører Ole Morten Balstad hadde innledninger før et topptungt TrønderEnergi fikk ordet.

Nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kundedirektør Arnt Inge Sætern hadde hver sine innledninger, og de omkring 40 frammøtte fikk god orientering om selskapet og om utviklingstrekk i en spennende bransje.

Nettdirektør Bård Olav Uthus var glad for å kunne invitere næringslivsaktørene til dialog:

 

Se bildet større

Bård Olav Uthus er nettdirektør i TrønderEnergi.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Mer effektiv skadefelling

Klima- og miljødepartementet går nå inn med støtte til et prosjekt for mer effektiv skadefelling av rovvilt i Hedmark. Seks kommuner har gått sammen for å gjøre skadefellingslag mer profesjonelle, skadefelling av rovvilt mer effektiv og for å styrke beitenæringa i Hedmark.

Bredbåndet tilbake i Holtålen
  • Nyheter

Feil på strømnettet ødela for internett.

Holtålen uten bredbånd - igjen
  • Nyheter

Gauldal IKT sliter etter flere feil på strømnettet.

 
Nea Radio øker
  • Nyheter

Snart lytter halvparten av innbyggerne på Nea Radio.

Har nettopp kjøpt seg trøorgel og blir student på deltid neste uke
  • Sommergjesten

Guri Heggem er sommerens siste Sommergjest i Nea Radio.

Nominert til nordisk matpris
  • Nyheter

Neste torsdag kan Røros bli kåret til Nordens Matdestinasjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse