TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi Nett AS møtte tirsdag formiddag representanter fra næringslivet i Selbu. (På bildet f.v: kundedirektør Arnt Inge Sætern, nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kommunikasjonsdirektør Bengt Eidem.)

I forbindelse med TrønderEnergi Nett's overtagelse av nettdivisjonen til Selbu Energiverk inviterte Selbu Næringsforum i samarbeid med TrønderEnergi til informasjon og nettverksmøte i Selbu. (Bildet f.v: Arnt Inge Sætern, Bård Olav Uthus, Ståle Svenning og Bengt Eidem.)

Det var kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi, Bengt Eidem, og daglig leder i Selbu Næringsforum, Nils Otto Huseby, som ønsket velkommen til informasjonsmøtet på Selbusjøen Hotell & Gjestegård.

Også administrerende direktør i Selbu Energiverk, Per Otnes, og Selbus ordfører Ole Morten Balstad hadde innledninger før et topptungt TrønderEnergi fikk ordet.

Nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kundedirektør Arnt Inge Sætern hadde hver sine innledninger, og de omkring 40 frammøtte fikk god orientering om selskapet og om utviklingstrekk i en spennende bransje.

Nettdirektør Bård Olav Uthus var glad for å kunne invitere næringslivsaktørene til dialog:

 

Se bildet større

Bård Olav Uthus er nettdirektør i TrønderEnergi.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE