TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi møtte næringslivet

TrønderEnergi Nett AS møtte tirsdag formiddag representanter fra næringslivet i Selbu. (På bildet f.v: kundedirektør Arnt Inge Sætern, nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kommunikasjonsdirektør Bengt Eidem.)

I forbindelse med TrønderEnergi Nett's overtagelse av nettdivisjonen til Selbu Energiverk inviterte Selbu Næringsforum i samarbeid med TrønderEnergi til informasjon og nettverksmøte i Selbu. (Bildet f.v: Arnt Inge Sætern, Bård Olav Uthus, Ståle Svenning og Bengt Eidem.)

Det var kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi, Bengt Eidem, og daglig leder i Selbu Næringsforum, Nils Otto Huseby, som ønsket velkommen til informasjonsmøtet på Selbusjøen Hotell & Gjestegård.

Også administrerende direktør i Selbu Energiverk, Per Otnes, og Selbus ordfører Ole Morten Balstad hadde innledninger før et topptungt TrønderEnergi fikk ordet.

Nettdirektør Bård Olav Uthus, innovasjonsdirektør Ståle Svenning og kundedirektør Arnt Inge Sætern hadde hver sine innledninger, og de omkring 40 frammøtte fikk god orientering om selskapet og om utviklingstrekk i en spennende bransje.

Nettdirektør Bård Olav Uthus var glad for å kunne invitere næringslivsaktørene til dialog:

 

Se bildet større

Bård Olav Uthus er nettdirektør i TrønderEnergi.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

313 millioner i pressestøtte fordelt
  • Nyheter

157 aviser deler i 2017 på 313 millioner kroner i produksjonstilskudd som skal bidra til nyhets- og aktualitetsmangfold over hele landet. “Alvdal Midt i Væla” er den første lokale nettavis blant støttemottakerne. Lokalradioene har heller ikke denne gangen kommet med på lista.

Direkte - kommunestyremøte i Selbu
  • Direkte

Følg kommunestyremøtet i Selbu direkte her fra kl 19:30

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

 
Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse