Herrehåndball i Selbu?

Herrehåndball i Selbu?

Årets gode G16-lag, framtidas herre seniorlag i selbuhåndballen? FOTO: andreas reitan

Selbu IL Håndball kan få herre seniorlag neste sesong.

Tekst:

Publisert:

Herrehåndball i Selbu?
Det kan bli herrehåndball i Selbu igjen, tror Eva Gøril Guldseth Aftret (trener) og Tove Karin Lien (trener) for årets G16-lag.

Norsk herrehåndball har utvilsomt fått et oppsving etter den noe overraskende sølvplassen til det norske landslaget i VM i Frankrike.
Nå blir det tatt initiativ til å gjenreise herrehåndballen også i Selbu, også på seniornivå, sier Eva Gøril Guldseth Aftret (trener) og Tove Karin Lien (lagleder) for G16:

Siste nytt i Nyheter

Passasjertallene fortsetter å øke

Svært positive trafikktall for september 2017 ved Avinors lufthavn på Røros

Sju tips for sporløs ferdsel på tur
  • Nyheter

Hvordan opptre mest mulig sporløst når man er på tur? Er det noen forskjell på regelen om sporløs ferdsel på snaufjellet kontra i lavlandet? Og finnes det noen typer matavfall som det er ok å kaste i naturen?

Statnett river gamle strømledninger
  • Nyheter

Den storstilte oppgraderingen av hovedstrømnettet i Norge innebærer ikke bare bygging av nye master og ledninger. Mange steder fjernes nå anlegg det ikke lenger er behov for.

 
– Statene må ta ansvaret
  • Samisk

Sametingsråd Mariann Wollmann Magga beklager at Norge avbryter forhandlingene om norsk-svensk reinbeitekonvensjon, og sier at statene må ta ansvar for situasjonen.

Flytrafikken fortsetter å øke
  • Nyheter

Flytrafikken økte i september med 2,6 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Til sammen reiste mer enn 4,8 millioner passasjerer over Avinors 45 lufthavner i september. Værnes hadde en svak nedgang på 0,7 prosent, mens Røros økte med hele 20,5 prosent!

11 personer druknet i september
  • Nyheter

Ni menn og to kvinner mistet livet som følge av drukning i september måned, viser ferske tall fra Redningsselskapet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse