- Håper Touren booster VM-formen

SLITEN ETTER TOUREN: Niklas skal nå trene rolig fram mot vinterens videre utfordringer. Foto: Berit Kleven. 

Niklas Dyrhaug håper å få gå både 15 km klassisk og duathlon i VM.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det ble tilslutt tiendeplass på Niklas Dyrhaug i årets utgave av Tour de Ski.  Alle de seks norske herreløperne kom inn blant de 12 beste, der Martin Johnsrud Sundby var nærmest årets mest imponerende tour-løper, russiske Sergey Ustiugov.

Niklas er sånn passe fornøyd med plasseringa.

- Jeg hadde vel egentlig håpet på en plass blant de seks beste da jeg har 6. plass som besteplassering fra tidligere, sier den erfarne Tour de Ski-løperen til Nea Radio. Han håper at touren skal være en formutløser for det som skal skje videre utover vinteren, med VM i Lahti i slutten av februar som et høydepunkt. Der håper han å få gå både 15 km klassisk og duathlon. 

Men aller først skal det hviles og Niklas står over de to neste helgenes worldcuprunder i italienske Toblack og svenske Ulricehamn.

Han kommer hjem til Trøndelag i løpet av mandag ettermiddag og om skiføret i Trondheim ikke er tilfredsstillende så blir det nok en tydalstur også sier Niklas på telefon fra flyplassen i München:

Siste nytt i Nyheter

Omsetningsrekord gir rekordstort kjøpeutbytte
  • Nyheter

Medeierne i Coop Midt-Norge får i disse dager utbetalt 168 millioner kroner i kjøpeutbytte og medlemsfordeler for 2017. Det er en økning på 43 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

 
Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE