SEV-styret holder kjeft

Selskapet er på grunn av konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV forpliktet til å ikke gjøre innholdet i tilbudene kjent.

Styret i Selbu Energiverk forstår at salg av Selbu Energiverk (SEV) er av interesse for Selbus innbyggere, men holder fortsatt kortene tett til brystet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

 

Styreleder Jon Bakken i Selbu Energiverk "forstår at prosessen rundt et mulig salg av virksomhetsområder i Selbu Energiverk AS (SEV) er av stor betydning og interesse for Selbus innbyggere", men velger fortsatt å holde kortene tett til brystet.

- Det som har vært fokuset i arbeidet som er gjennomført er å ivareta de ansatte og beholde arbeidsplassene i Selbu, redusere nettleien og oppnå en akseptabel pris, sier styreleder Bakken i ei pressemelding tirsdag kveld.

Det er fra flere hold etterlyst informasjon om prosessen og hva som skjer. Når et selskap gjennomfører slike prosesser vil det raskt dreie seg om forretningsmessige forhold som en ikke vil/kan gå ut med. For eksempel er det i den rapporten som styret overleverte generalforsamlingen (GF) i vinter beregninger og vurderinger om hva styret mener at de aktuelle virksomhetsområdene er verdt. At den type dokumentasjon ikke er tilgjengelig for de som skal gi tilbud på virksomhetene er både naturlig og helt vanlig. Styret har nå innhentet bud på de virksomheter som GF har bedt om. I den forbindelse er det avgitt konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV. Selskapet er derfor forpliktet til å ikke gjør innholdet i tilbudene kjent. 

Styret i SEV skal behandle saken i møte 23. november og generalforsamlingen den 5. desember.

Selbu, 15.11.2016

Jon Bakken

Styreleder

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

 
Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE