SEV-styret holder kjeft

SEV-styret holder kjeft

Selskapet er på grunn av konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV forpliktet til å ikke gjøre innholdet i tilbudene kjent.

Styret i Selbu Energiverk forstår at salg av Selbu Energiverk (SEV) er av interesse for Selbus innbyggere, men holder fortsatt kortene tett til brystet.

 

Styreleder Jon Bakken i Selbu Energiverk "forstår at prosessen rundt et mulig salg av virksomhetsområder i Selbu Energiverk AS (SEV) er av stor betydning og interesse for Selbus innbyggere", men velger fortsatt å holde kortene tett til brystet.

- Det som har vært fokuset i arbeidet som er gjennomført er å ivareta de ansatte og beholde arbeidsplassene i Selbu, redusere nettleien og oppnå en akseptabel pris, sier styreleder Bakken i ei pressemelding tirsdag kveld.

Det er fra flere hold etterlyst informasjon om prosessen og hva som skjer. Når et selskap gjennomfører slike prosesser vil det raskt dreie seg om forretningsmessige forhold som en ikke vil/kan gå ut med. For eksempel er det i den rapporten som styret overleverte generalforsamlingen (GF) i vinter beregninger og vurderinger om hva styret mener at de aktuelle virksomhetsområdene er verdt. At den type dokumentasjon ikke er tilgjengelig for de som skal gi tilbud på virksomhetene er både naturlig og helt vanlig. Styret har nå innhentet bud på de virksomheter som GF har bedt om. I den forbindelse er det avgitt konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV. Selskapet er derfor forpliktet til å ikke gjør innholdet i tilbudene kjent. 

Styret i SEV skal behandle saken i møte 23. november og generalforsamlingen den 5. desember.

Selbu, 15.11.2016

Jon Bakken

Styreleder

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

 
Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

Årets første uke med over 2 tonn fangst
  • Nyheter

Sikfisket på Aursunden når nye høyder.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse