SEV-styret holder kjeft

SEV-styret holder kjeft

Selskapet er på grunn av konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV forpliktet til å ikke gjøre innholdet i tilbudene kjent.

Styret i Selbu Energiverk forstår at salg av Selbu Energiverk (SEV) er av interesse for Selbus innbyggere, men holder fortsatt kortene tett til brystet.

 

Styreleder Jon Bakken i Selbu Energiverk "forstår at prosessen rundt et mulig salg av virksomhetsområder i Selbu Energiverk AS (SEV) er av stor betydning og interesse for Selbus innbyggere", men velger fortsatt å holde kortene tett til brystet.

- Det som har vært fokuset i arbeidet som er gjennomført er å ivareta de ansatte og beholde arbeidsplassene i Selbu, redusere nettleien og oppnå en akseptabel pris, sier styreleder Bakken i ei pressemelding tirsdag kveld.

Det er fra flere hold etterlyst informasjon om prosessen og hva som skjer. Når et selskap gjennomfører slike prosesser vil det raskt dreie seg om forretningsmessige forhold som en ikke vil/kan gå ut med. For eksempel er det i den rapporten som styret overleverte generalforsamlingen (GF) i vinter beregninger og vurderinger om hva styret mener at de aktuelle virksomhetsområdene er verdt. At den type dokumentasjon ikke er tilgjengelig for de som skal gi tilbud på virksomhetene er både naturlig og helt vanlig. Styret har nå innhentet bud på de virksomheter som GF har bedt om. I den forbindelse er det avgitt konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV. Selskapet er derfor forpliktet til å ikke gjør innholdet i tilbudene kjent. 

Styret i SEV skal behandle saken i møte 23. november og generalforsamlingen den 5. desember.

Selbu, 15.11.2016

Jon Bakken

Styreleder

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse