SEV-styret holder kjeft

SEV-styret holder kjeft

Selskapet er på grunn av konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV forpliktet til å ikke gjøre innholdet i tilbudene kjent.

Styret i Selbu Energiverk forstår at salg av Selbu Energiverk (SEV) er av interesse for Selbus innbyggere, men holder fortsatt kortene tett til brystet.

 

Styreleder Jon Bakken i Selbu Energiverk "forstår at prosessen rundt et mulig salg av virksomhetsområder i Selbu Energiverk AS (SEV) er av stor betydning og interesse for Selbus innbyggere", men velger fortsatt å holde kortene tett til brystet.

- Det som har vært fokuset i arbeidet som er gjennomført er å ivareta de ansatte og beholde arbeidsplassene i Selbu, redusere nettleien og oppnå en akseptabel pris, sier styreleder Bakken i ei pressemelding tirsdag kveld.

Det er fra flere hold etterlyst informasjon om prosessen og hva som skjer. Når et selskap gjennomfører slike prosesser vil det raskt dreie seg om forretningsmessige forhold som en ikke vil/kan gå ut med. For eksempel er det i den rapporten som styret overleverte generalforsamlingen (GF) i vinter beregninger og vurderinger om hva styret mener at de aktuelle virksomhetsområdene er verdt. At den type dokumentasjon ikke er tilgjengelig for de som skal gi tilbud på virksomhetene er både naturlig og helt vanlig. Styret har nå innhentet bud på de virksomheter som GF har bedt om. I den forbindelse er det avgitt konfidensialitetserklæringer fra tilbyderne så vel som fra SEV. Selskapet er derfor forpliktet til å ikke gjør innholdet i tilbudene kjent. 

Styret i SEV skal behandle saken i møte 23. november og generalforsamlingen den 5. desember.

Selbu, 15.11.2016

Jon Bakken

Styreleder

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE