- Der de store bankene flagger ut og gjør tjenestene mer og mer digitale og mindre tilgjengelige for folk flest, går lokalbanken Selbu Sparebank tvert i mot strømmen og flytter inn for å være nære kunden, sier banksjef i Selbu Sparebank, Svein Ove Sandvik."> Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

- Der de store bankene flagger ut og gjør tjenestene mer og mer digitale og mindre tilgjengelige for folk flest, går lokalbanken Selbu Sparebank tvert i mot strømmen og flytter inn for å være nære kunden, sier banksjef i Selbu Sparebank, Svein Ove Sandvik.

Nå er det 10 år siden Selbu Sparebank etablerte seg med filial på Stjørdal. Mandag ble dagen markert med kake.

Mandag var det kake og ballonger hos Selbu Sparebanks fillial på Stjørdal. Lokalbanken har i hele 10 år vært stasjonert på Stjørdal. 

Se bildet større

Advokat Michael Kahn og forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke. Hør radiointervju med dem i lydspilleren!

- Det var i sin tid gammelbanksjef Steinar Moslet som fant det lurt å etablere seg her nede, sa nåværende banksjef Svein Ove Sandvik til Nea Radio mandag. Og siden den gang har filialen vokst fra 2 til 5 ansatte ti år senere.

Markering på Hjelseng gård

Hele dagen og kvelden mandag gikk med til både åpen dag med kake på kontoret. Dagen ble avsluttet på flotte Hjelseng Gård i Stjørdal, der bankkundene var spesielt invitert til feiring.

Ny markering i høst

- Og dette er ikke den eneste markeringen banken skal gjøre i år, for i høst er det vel 20 år siden Selbu Sparebank etablerte filial i Trondheim, dette skal også behørig markeres, lover banksjefen.

Hør radiointervju med to av de som holdt foredrag på markeringen i lydspilleren over. Der møter du forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke og advokat Michael Kahn fra advokatfirmaet Wedø Kahn.

Se bildet større

Selbu Sparebanks avdeling på Stjørdal 2017. Fra venstre: Elin Wiggen Dahl, Eva Løkken Rygg, Line Moen Korstad, Bjørn Ole Håve og banksjef Svein Ove Sandvik.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE