- Der de store bankene flagger ut og gjør tjenestene mer og mer digitale og mindre tilgjengelige for folk flest, går lokalbanken Selbu Sparebank tvert i mot strømmen og flytter inn for å være nære kunden, sier banksjef i Selbu Sparebank, Svein Ove Sandvik."> Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

Selbu Sparebank feiret 10 år på Stjørdal

- Der de store bankene flagger ut og gjør tjenestene mer og mer digitale og mindre tilgjengelige for folk flest, går lokalbanken Selbu Sparebank tvert i mot strømmen og flytter inn for å være nære kunden, sier banksjef i Selbu Sparebank, Svein Ove Sandvik.

Nå er det 10 år siden Selbu Sparebank etablerte seg med filial på Stjørdal. Mandag ble dagen markert med kake.

Mandag var det kake og ballonger hos Selbu Sparebanks fillial på Stjørdal. Lokalbanken har i hele 10 år vært stasjonert på Stjørdal. 

Se bildet større

Advokat Michael Kahn og forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke. Hør radiointervju med dem i lydspilleren!

- Det var i sin tid gammelbanksjef Steinar Moslet som fant det lurt å etablere seg her nede, sa nåværende banksjef Svein Ove Sandvik til Nea Radio mandag. Og siden den gang har filialen vokst fra 2 til 5 ansatte ti år senere.

Markering på Hjelseng gård

Hele dagen og kvelden mandag gikk med til både åpen dag med kake på kontoret. Dagen ble avsluttet på flotte Hjelseng Gård i Stjørdal, der bankkundene var spesielt invitert til feiring.

Ny markering i høst

- Og dette er ikke den eneste markeringen banken skal gjøre i år, for i høst er det vel 20 år siden Selbu Sparebank etablerte filial i Trondheim, dette skal også behørig markeres, lover banksjefen.

Hør radiointervju med to av de som holdt foredrag på markeringen i lydspilleren over. Der møter du forsikringsrådgiver Ingfrid Vollan Stokke og advokat Michael Kahn fra advokatfirmaet Wedø Kahn.

Se bildet større

Selbu Sparebanks avdeling på Stjørdal 2017. Fra venstre: Elin Wiggen Dahl, Eva Løkken Rygg, Line Moen Korstad, Bjørn Ole Håve og banksjef Svein Ove Sandvik.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Refsethås ble valgt til regionrådsleder
  • Nyheter

Trøndelag Sør har konstituert seg.

Skolestart
  • Nyheter

Holtålen og Røros er blant kommunene der det var første skoledag torsdag.

Første jagerflyger som landet på Røros
  • Nyheter

I juli feiret Røros lufthavn 60 år siden det første passasjerflyet landet på Røros. Ålbyggen Jon Reidar Holte var den første som landet med jagerfly på Røros.

 
Sjef for næringshagen med mange drømmer
  • Sommergjesten

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Sigrid Jansen er dagens sommergjest i Nea Radio.

Seks år siden flommen
  • Nyheter

Se video og bilder fra dramatikken i Ålen sentrum om morgenen tirsdag 16. august 2011.

Etterlysning
  • Nyheter

Forsvant fra Trondheim sentrum natt til tirsdag. Politiet ber om publikums hjelp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse