Selbu Energiverks framtid avgjøres på mandag

 

Klart for generalforsamling i SEV mandag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Klart for historisk generalforsamling mandag. 

5. desember 2016 er en viktig dato for Selbu Energiverk. Da skal det avgjøres om selskapet, eller deler av det, blir solgt.

I forkant av avgjørelsen har det vært lite åpenhet - lovverk om forretningshemmeligheter og andre hensyn har gjort at SEV-styret og eieren har valgt å holde kortene tett til brystet.

Dermed er stor spenning knyttet til mandagens møte, der kommunestyremøtet glir over i en generalforsamling der en avgjørelse skal tas.

Vi tok en prat med ordfører Ole Morten Balstad:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE