Røros, Holtålen, Tydal og Selbu på kamp

 

Søndag er det klart for årets siste hjemmekamp på Lerkendal.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Søndag er det klart for årets siste hjemmekamp på Lerkendal.

Rosenborg har hatt  stor suksess med konseptet «Trøndelag på kamp», der barn i utvalgte områder får være med på en rekke aktiviteter før og etter kamp. Billige billettpriser er også noe man får gleden av.

Når RBK spiller mot Bodø/Glimt førstkommende søndag, er det barn i Røros, Holtålen, Tydal og Selbu som får en spesiell opplevelse.

Som en del av dette kommer RBK til å ha en stand ved Coop Prix i Selbu kl. 16.30 fredag 4. november. Der man man skaffe billetter, treffe maskoten og spillere fra A-laget.

De tre utvalgte spillerne som tar turen til Selbu, er Alex Gersbach, Elba Rashani og Guðmundur Thórarinsson.

Vi tok en prat med Tove Moe Dyrhaug for et par uker siden, da det ble kjent at distriktet vårt var trukket ut til årets siste «Trøndelag på kamp»:

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE