Røros, Holtålen, Tydal og Selbu på kamp

Røros, Holtålen, Tydal og Selbu på kamp

 

Søndag er det klart for årets siste hjemmekamp på Lerkendal.

Søndag er det klart for årets siste hjemmekamp på Lerkendal.

Rosenborg har hatt  stor suksess med konseptet «Trøndelag på kamp», der barn i utvalgte områder får være med på en rekke aktiviteter før og etter kamp. Billige billettpriser er også noe man får gleden av.

Når RBK spiller mot Bodø/Glimt førstkommende søndag, er det barn i Røros, Holtålen, Tydal og Selbu som får en spesiell opplevelse.

Som en del av dette kommer RBK til å ha en stand ved Coop Prix i Selbu kl. 16.30 fredag 4. november. Der man man skaffe billetter, treffe maskoten og spillere fra A-laget.

De tre utvalgte spillerne som tar turen til Selbu, er Alex Gersbach, Elba Rashani og Guðmundur Thórarinsson.

Vi tok en prat med Tove Moe Dyrhaug for et par uker siden, da det ble kjent at distriktet vårt var trukket ut til årets siste «Trøndelag på kamp»:

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse