Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Lene Rønning (43) er tilsatt i et engasjement som leder i Værnesregionen barneverntjeneste. Rønning tiltrer 1. januar 2017 og skal fungere som barnevernleder ut mai 2017. FOTO: Geir Olav Flåan

Lene Rønning (43) blir midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste etter Gunbjørg Furunes Baar.

Gunbjørg Furunes Baar fratrådte stillingen som barnevernleder 29. november, og etter dette har Stjørdal kommune jobbet med å finne både kortsiktige og langsiktige løsninger på ledersiden. 

- Jeg har tenkt grundig gjennom forespørselen om å overta ansvaret for barneverntjenesten etter at den kom. Jeg tar på meg jobben med den største ydmykhet og respekt med tanke på det arbeidet som ligger framom tjenesten. Det viktigste framover er at tjenesten jobber med å finne gode måter å lukke avvikene på, og sørge for at barn og foreldre får den hjelpen de trenger, sier Lene Rønning. 

Lene Rønning er bosatt i Stjørdal og jobber i dag som barnevernleder i Steinkjer kommune. Hun har 20 års erfaring fra kommunalt barnevern. 

Konstituert rådmann i Stjørdal kommune, Tore Rømo, er fornøyd med å ha en god kortsiktig løsning på plass i barneverntjenesten.

- Etter at Gunbjørg Furunes Baar fratrådte henvendte vi oss til Lene Rønning med forespørsel om denne løsningen. Vi er glade for at Rønning sa ja til utfordringen, sier Rømo.

Lene Rønnings engasjement strekker seg ut mai 2017. Stillingen som permanent leder av Værnesregionen barneverntjeneste vil bli lyst ut på ordinær måte, heter det i ei pressemelding fra Værnesregionen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Vinn RBK-billetter

- Følger du med Nea Radio i dag, kan du vinne eksklusive billetter til kampen, sier morgenvert Stian Elverum.

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

 
Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse