Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Lene Rønning (43) er tilsatt i et engasjement som leder i Værnesregionen barneverntjeneste. Rønning tiltrer 1. januar 2017 og skal fungere som barnevernleder ut mai 2017. FOTO: Geir Olav Flåan

Lene Rønning (43) blir midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste etter Gunbjørg Furunes Baar.

Gunbjørg Furunes Baar fratrådte stillingen som barnevernleder 29. november, og etter dette har Stjørdal kommune jobbet med å finne både kortsiktige og langsiktige løsninger på ledersiden. 

- Jeg har tenkt grundig gjennom forespørselen om å overta ansvaret for barneverntjenesten etter at den kom. Jeg tar på meg jobben med den største ydmykhet og respekt med tanke på det arbeidet som ligger framom tjenesten. Det viktigste framover er at tjenesten jobber med å finne gode måter å lukke avvikene på, og sørge for at barn og foreldre får den hjelpen de trenger, sier Lene Rønning. 

Lene Rønning er bosatt i Stjørdal og jobber i dag som barnevernleder i Steinkjer kommune. Hun har 20 års erfaring fra kommunalt barnevern. 

Konstituert rådmann i Stjørdal kommune, Tore Rømo, er fornøyd med å ha en god kortsiktig løsning på plass i barneverntjenesten.

- Etter at Gunbjørg Furunes Baar fratrådte henvendte vi oss til Lene Rønning med forespørsel om denne løsningen. Vi er glade for at Rønning sa ja til utfordringen, sier Rømo.

Lene Rønnings engasjement strekker seg ut mai 2017. Stillingen som permanent leder av Værnesregionen barneverntjeneste vil bli lyst ut på ordinær måte, heter det i ei pressemelding fra Værnesregionen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE