Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Lene Rønning (43) er tilsatt i et engasjement som leder i Værnesregionen barneverntjeneste. Rønning tiltrer 1. januar 2017 og skal fungere som barnevernleder ut mai 2017. FOTO: Geir Olav Flåan

Lene Rønning (43) blir midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste etter Gunbjørg Furunes Baar.

Gunbjørg Furunes Baar fratrådte stillingen som barnevernleder 29. november, og etter dette har Stjørdal kommune jobbet med å finne både kortsiktige og langsiktige løsninger på ledersiden. 

- Jeg har tenkt grundig gjennom forespørselen om å overta ansvaret for barneverntjenesten etter at den kom. Jeg tar på meg jobben med den største ydmykhet og respekt med tanke på det arbeidet som ligger framom tjenesten. Det viktigste framover er at tjenesten jobber med å finne gode måter å lukke avvikene på, og sørge for at barn og foreldre får den hjelpen de trenger, sier Lene Rønning. 

Lene Rønning er bosatt i Stjørdal og jobber i dag som barnevernleder i Steinkjer kommune. Hun har 20 års erfaring fra kommunalt barnevern. 

Konstituert rådmann i Stjørdal kommune, Tore Rømo, er fornøyd med å ha en god kortsiktig løsning på plass i barneverntjenesten.

- Etter at Gunbjørg Furunes Baar fratrådte henvendte vi oss til Lene Rønning med forespørsel om denne løsningen. Vi er glade for at Rønning sa ja til utfordringen, sier Rømo.

Lene Rønnings engasjement strekker seg ut mai 2017. Stillingen som permanent leder av Værnesregionen barneverntjeneste vil bli lyst ut på ordinær måte, heter det i ei pressemelding fra Værnesregionen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

 
Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

Pilegrimsrittet 2018 blir høstritt
  • Nyheter

Styret i Pilegrimsrittet har vedtatt at neste års sykkelritt mellom Stugudal og Selbu skal arrangeres lørdag 8. september. Dette er fire uker seinere enn tidligere år. Bakgrunnen er at en etter årets avlysning ønsker å flytte rittet bort fra fellesferien.

Gir 50.000 til skolegang i Gambia
  • Nyheter

Snart reiser Knut Brandstorp fra Røros til Gambia med nærmere 50.000 kroner gitt av folk i Røros-distriktet som skal brukes i kampen mot analfabetisme. I tillegg har han med seg en sang - «The Alfabet Song».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse