Rønning midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste

Lene Rønning (43) er tilsatt i et engasjement som leder i Værnesregionen barneverntjeneste. Rønning tiltrer 1. januar 2017 og skal fungere som barnevernleder ut mai 2017. FOTO: Geir Olav Flåan

Lene Rønning (43) blir midlertidig leder for Værnesregionen barneverntjeneste etter Gunbjørg Furunes Baar.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Gunbjørg Furunes Baar fratrådte stillingen som barnevernleder 29. november, og etter dette har Stjørdal kommune jobbet med å finne både kortsiktige og langsiktige løsninger på ledersiden. 

- Jeg har tenkt grundig gjennom forespørselen om å overta ansvaret for barneverntjenesten etter at den kom. Jeg tar på meg jobben med den største ydmykhet og respekt med tanke på det arbeidet som ligger framom tjenesten. Det viktigste framover er at tjenesten jobber med å finne gode måter å lukke avvikene på, og sørge for at barn og foreldre får den hjelpen de trenger, sier Lene Rønning. 

Lene Rønning er bosatt i Stjørdal og jobber i dag som barnevernleder i Steinkjer kommune. Hun har 20 års erfaring fra kommunalt barnevern. 

Konstituert rådmann i Stjørdal kommune, Tore Rømo, er fornøyd med å ha en god kortsiktig løsning på plass i barneverntjenesten.

- Etter at Gunbjørg Furunes Baar fratrådte henvendte vi oss til Lene Rønning med forespørsel om denne løsningen. Vi er glade for at Rønning sa ja til utfordringen, sier Rømo.

Lene Rønnings engasjement strekker seg ut mai 2017. Stillingen som permanent leder av Værnesregionen barneverntjeneste vil bli lyst ut på ordinær måte, heter det i ei pressemelding fra Værnesregionen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ta hensyn til rein i påska!
  • Nyheter

Skal du på fjellet i påska? Da er det fint om du tar hensyn til tamrein og villreinen, oppfordrer Fylkesmannen i Trøndelag.

Spritsmuglere stanset på Vauldalen
  • Nyheter

Tre biler med stjålne skilter stanset med med tusenvis av liter øl og sprit.

Hele Norges helsesøster besøkte Holtålen

Fredag var Tale Maria Krohn Engvik på Hov skole i Holtålen. Der snakket hun om alt fra mensen til dickpics.

 
Floka
  • Floka

Acer, Listhaug, påske og ulike sittestillinger på do var blant ukas tema.

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE