Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause)."> Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

- Det ble en jevn og spennende kamp, helt til det gjenstod 10 -15 min. Selbu var hele tiden i føringen, men uten å klare helt å riste av seg Ranheim. I deler av kampen stokker det seg litt i angrepsspillet, og bakover slipper vi Ranheim noe lett til, sier trener Gørlin Matheson Stokke.

- Halvveis ut i 2.omg rykker vi i fra. I denne perioden er vi tøffere i forsvar, og Lena Nyheim Stokke har noen viktige redninger. Det går nesten 10 min uten at Ranheim får puttet ballen i mål, samtidig som vi er flinkere til å være mer direkte på mål i satsingene våre, noe som resulterer i mål. Vi går fra å lede 17 -19 når 12 min gjenstår, til å vinne 19 -25, sier Stokke.

Kristin Moslet gjør en kjempejobb i forvar. Marit Moen blir toppscorer med 8 mål.

Tuva Dyrdal fikk sin debut på damelaget.

Laget bestod av: Marit Johanne Fuglem og Lena N. Stokke, keepere. Marit Moen 8 mål , Guri Evjen Kallar 1 mål, Kristin Moslet 1 mål, Mali I.V. Marstad  6 mål, Guri Gullbrekken  4 mål, Maren Gullbrekken 3 mål, Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal 3 mål, Tuva Dyrdal  og Kjersti Gullbrekken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

 
Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse