Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause)."> Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

- Det ble en jevn og spennende kamp, helt til det gjenstod 10 -15 min. Selbu var hele tiden i føringen, men uten å klare helt å riste av seg Ranheim. I deler av kampen stokker det seg litt i angrepsspillet, og bakover slipper vi Ranheim noe lett til, sier trener Gørlin Matheson Stokke.

- Halvveis ut i 2.omg rykker vi i fra. I denne perioden er vi tøffere i forsvar, og Lena Nyheim Stokke har noen viktige redninger. Det går nesten 10 min uten at Ranheim får puttet ballen i mål, samtidig som vi er flinkere til å være mer direkte på mål i satsingene våre, noe som resulterer i mål. Vi går fra å lede 17 -19 når 12 min gjenstår, til å vinne 19 -25, sier Stokke.

Kristin Moslet gjør en kjempejobb i forvar. Marit Moen blir toppscorer med 8 mål.

Tuva Dyrdal fikk sin debut på damelaget.

Laget bestod av: Marit Johanne Fuglem og Lena N. Stokke, keepere. Marit Moen 8 mål , Guri Evjen Kallar 1 mål, Kristin Moslet 1 mål, Mali I.V. Marstad  6 mål, Guri Gullbrekken  4 mål, Maren Gullbrekken 3 mål, Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal 3 mål, Tuva Dyrdal  og Kjersti Gullbrekken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE