Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause)."> Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

- Det ble en jevn og spennende kamp, helt til det gjenstod 10 -15 min. Selbu var hele tiden i føringen, men uten å klare helt å riste av seg Ranheim. I deler av kampen stokker det seg litt i angrepsspillet, og bakover slipper vi Ranheim noe lett til, sier trener Gørlin Matheson Stokke.

- Halvveis ut i 2.omg rykker vi i fra. I denne perioden er vi tøffere i forsvar, og Lena Nyheim Stokke har noen viktige redninger. Det går nesten 10 min uten at Ranheim får puttet ballen i mål, samtidig som vi er flinkere til å være mer direkte på mål i satsingene våre, noe som resulterer i mål. Vi går fra å lede 17 -19 når 12 min gjenstår, til å vinne 19 -25, sier Stokke.

Kristin Moslet gjør en kjempejobb i forvar. Marit Moen blir toppscorer med 8 mål.

Tuva Dyrdal fikk sin debut på damelaget.

Laget bestod av: Marit Johanne Fuglem og Lena N. Stokke, keepere. Marit Moen 8 mål , Guri Evjen Kallar 1 mål, Kristin Moslet 1 mål, Mali I.V. Marstad  6 mål, Guri Gullbrekken  4 mål, Maren Gullbrekken 3 mål, Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal 3 mål, Tuva Dyrdal  og Kjersti Gullbrekken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

 
TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse