Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause)."> Ranheim - Selbu: 19-26

Ranheim - Selbu: 19-26

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte i Vikåsenhallen mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Det ble seier for selbudrekinj i søndagens kamp borte mot Ranheim. Måltavla viste 19-26 til slutt (11-13 til pause).

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

- Det ble en jevn og spennende kamp, helt til det gjenstod 10 -15 min. Selbu var hele tiden i føringen, men uten å klare helt å riste av seg Ranheim. I deler av kampen stokker det seg litt i angrepsspillet, og bakover slipper vi Ranheim noe lett til, sier trener Gørlin Matheson Stokke.

- Halvveis ut i 2.omg rykker vi i fra. I denne perioden er vi tøffere i forsvar, og Lena Nyheim Stokke har noen viktige redninger. Det går nesten 10 min uten at Ranheim får puttet ballen i mål, samtidig som vi er flinkere til å være mer direkte på mål i satsingene våre, noe som resulterer i mål. Vi går fra å lede 17 -19 når 12 min gjenstår, til å vinne 19 -25, sier Stokke.

Kristin Moslet gjør en kjempejobb i forvar. Marit Moen blir toppscorer med 8 mål.

Tuva Dyrdal fikk sin debut på damelaget.

Laget bestod av: Marit Johanne Fuglem og Lena N. Stokke, keepere. Marit Moen 8 mål , Guri Evjen Kallar 1 mål, Kristin Moslet 1 mål, Mali I.V. Marstad  6 mål, Guri Gullbrekken  4 mål, Maren Gullbrekken 3 mål, Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal 3 mål, Tuva Dyrdal  og Kjersti Gullbrekken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

 
Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

Røros har gjennomført sin første innbyggerundersøkelse
  • Nyheter

Undersøkelsen er et av flere forbedringstiltak i det omfattende omstillingsarbeidet som har pågått de siste årene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE