Publikumsrekord i Tydalshallen

TYDAL: Ny publikumsrekord i Tydalshallen FOTO: Andreas Reitan

Husflids- og fritidsmessa i Tydal satte ny publikumsrekord i helga. Mer enn 1200 besøkende var innom Tydalshallen lørdag og søndag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Publikumsrekord i Tydalshallen
Hør intervju fra åpninga av messa, Erik Tangstad Kirkvold (Tydal Snøscooterklubb) og Berit Jensås da Silva (Tydal Husflidslag).

Se bildet større

TYDAL: En særdeles bredspektret messe i Tydalshallen. FOTO: Andreas Reitan

Mer enn 1200 besøkende fant vegen til Husflids- og fritidsmessa i Tydal i helga. Dermed ble det ny publikumsrekord for arrangørene, Tydal Husflidslag og Tydal Snøscooterklubb. Vesentlig flere på søndag enn tidligere år.

Kanskje var det Jens Kvernmo som sørget for ny publikumsrekord? Han måtte iallefall kjøre foredraget sitt for to puljer. Så stor var publikumsinteressen i Tydalshallen i går.

Nea Radio sendte direkte fra messa.
Hør intervju med arrangørene Erik Tangstad Kirkvold fra Tydal Snøscooterklubb og Berit Jensås da Silva fra Tydal Husflidslag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE