Oppretter sak om brudd på viltloven

Oppretter sak om brudd på viltloven

 

Den 29. oktober i høst ble det gjort funn av en død elgokse ved Bjørgvollen i Skørbergåsen i Tydal.

Den 29. oktober i høst ble det gjort funn av en død elgokse ved Bjørgvollen i Skørbergåsen i Tydal.

- Oksen er undersøkt av Veterinærinstituttet der er det fastslått at elgen er død på grunn av skuddskade, sier lensmann John Paulsby ved Selbu og Tydal lensmannskontor. - Det ble gjort funn av et prosjektil i dyret, og elgen bar preg av å ha ligget på stedet en stund før det ble funnet. Miljøvernrådgiver i Tydal kommune har ikke fått inn noen meldinger om ettersøk i det aktuelle området, melder lensmannen.

Lensmannskontoret i Selbu og Tydal har opprettet sak om brudd på viltloven og ber om at de som kan ha opplysninger i saken om å ta kontakt med politiet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse