Oppretter sak om brudd på viltloven

 

Den 29. oktober i høst ble det gjort funn av en død elgokse ved Bjørgvollen i Skørbergåsen i Tydal.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Den 29. oktober i høst ble det gjort funn av en død elgokse ved Bjørgvollen i Skørbergåsen i Tydal.

- Oksen er undersøkt av Veterinærinstituttet der er det fastslått at elgen er død på grunn av skuddskade, sier lensmann John Paulsby ved Selbu og Tydal lensmannskontor. - Det ble gjort funn av et prosjektil i dyret, og elgen bar preg av å ha ligget på stedet en stund før det ble funnet. Miljøvernrådgiver i Tydal kommune har ikke fått inn noen meldinger om ettersøk i det aktuelle området, melder lensmannen.

Lensmannskontoret i Selbu og Tydal har opprettet sak om brudd på viltloven og ber om at de som kan ha opplysninger i saken om å ta kontakt med politiet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

 
Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE