Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

-Dette skal vi få til, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas. Skisenteret hadde ekstraordinær generalforsamling fredag kveld.

- Nå satser vi for å få til dette, for Neadalen trenger skitrekket, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas.

På den ekstraordinære generalforsamlingen til Tydal Skisenter AS fredag kveld ble det valgt et nytt styre. Leith Einar Aas blir ny styreleder, og han får med seg Lena Berggård, John Paulsby, Jan Inge Hov og Martin Ericsson som nye styremedlemmer.

- Det er jo den økonomiske biten som er utfordringen for selskapet. Men til uka venter møter med Selbu Sparebank og Tydal kommune. Begge viser positiv vilje til at vi fortsatt skal få til et skitrekk i Tydal, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas til Nea Radio.

Den nyvalgte styrelederen berømmer også det lokale næringslivet i Tydal og Selbu som til nå har bidratt med vel 450.000 kroner i sponsormidler. - Det er meget givende som ny styreleder å kunne gå inn i denne oppgaven med dette i ryggen. Så dette skal vi få til, er den klare talen fra Aas.

Tråkkemaskinene starter lørdag

Driftsleder ved Tydal Skisenter, Christopher Lunden, var fredag kveld oppe i skitrekket for å se over løypene. Lørdag starter tråkkingen. - Selv om ingenting er avgjort vedrørende skisenterets fremtid, begynner vi å tråkke lørdag. Det er kommet 15 cm snø, og nå er vi er nødt til å ta en sjanse og begynne å tråkke for å få løypene klar til sesongen. Vi håper i det lengste at det skal bli en ordning slik at skisenteret skal kunne leve videre, sier Christopher Lunden.

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE