Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

-Dette skal vi få til, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas. Skisenteret hadde ekstraordinær generalforsamling fredag kveld.

- Nå satser vi for å få til dette, for Neadalen trenger skitrekket, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas.

På den ekstraordinære generalforsamlingen til Tydal Skisenter AS fredag kveld ble det valgt et nytt styre. Leith Einar Aas blir ny styreleder, og han får med seg Lena Berggård, John Paulsby, Jan Inge Hov og Martin Ericsson som nye styremedlemmer.

- Det er jo den økonomiske biten som er utfordringen for selskapet. Men til uka venter møter med Selbu Sparebank og Tydal kommune. Begge viser positiv vilje til at vi fortsatt skal få til et skitrekk i Tydal, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas til Nea Radio.

Den nyvalgte styrelederen berømmer også det lokale næringslivet i Tydal og Selbu som til nå har bidratt med vel 450.000 kroner i sponsormidler. - Det er meget givende som ny styreleder å kunne gå inn i denne oppgaven med dette i ryggen. Så dette skal vi få til, er den klare talen fra Aas.

Tråkkemaskinene starter lørdag

Driftsleder ved Tydal Skisenter, Christopher Lunden, var fredag kveld oppe i skitrekket for å se over løypene. Lørdag starter tråkkingen. - Selv om ingenting er avgjort vedrørende skisenterets fremtid, begynner vi å tråkke lørdag. Det er kommet 15 cm snø, og nå er vi er nødt til å ta en sjanse og begynne å tråkke for å få løypene klar til sesongen. Vi håper i det lengste at det skal bli en ordning slik at skisenteret skal kunne leve videre, sier Christopher Lunden.

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Refsethås ble valgt til regionrådsleder
  • Nyheter

Trøndelag Sør har konstituert seg.

Skolestart
  • Nyheter

Holtålen og Røros er blant kommunene der det var første skoledag torsdag.

Første jagerflyger som landet på Røros
  • Nyheter

I juli feiret Røros lufthavn 60 år siden det første passasjerflyet landet på Røros. Ålbyggen Jon Reidar Holte var den første som landet med jagerfly på Røros.

 
Sjef for næringshagen med mange drømmer
  • Sommergjesten

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Sigrid Jansen er dagens sommergjest i Nea Radio.

Seks år siden flommen
  • Nyheter

Se video og bilder fra dramatikken i Ålen sentrum om morgenen tirsdag 16. august 2011.

Etterlysning
  • Nyheter

Forsvant fra Trondheim sentrum natt til tirsdag. Politiet ber om publikums hjelp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse