Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

-Dette skal vi få til, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas. Skisenteret hadde ekstraordinær generalforsamling fredag kveld.

- Nå satser vi for å få til dette, for Neadalen trenger skitrekket, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas.

På den ekstraordinære generalforsamlingen til Tydal Skisenter AS fredag kveld ble det valgt et nytt styre. Leith Einar Aas blir ny styreleder, og han får med seg Lena Berggård, John Paulsby, Jan Inge Hov og Martin Ericsson som nye styremedlemmer.

- Det er jo den økonomiske biten som er utfordringen for selskapet. Men til uka venter møter med Selbu Sparebank og Tydal kommune. Begge viser positiv vilje til at vi fortsatt skal få til et skitrekk i Tydal, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas til Nea Radio.

Den nyvalgte styrelederen berømmer også det lokale næringslivet i Tydal og Selbu som til nå har bidratt med vel 450.000 kroner i sponsormidler. - Det er meget givende som ny styreleder å kunne gå inn i denne oppgaven med dette i ryggen. Så dette skal vi få til, er den klare talen fra Aas.

Tråkkemaskinene starter lørdag

Driftsleder ved Tydal Skisenter, Christopher Lunden, var fredag kveld oppe i skitrekket for å se over løypene. Lørdag starter tråkkingen. - Selv om ingenting er avgjort vedrørende skisenterets fremtid, begynner vi å tråkke lørdag. Det er kommet 15 cm snø, og nå er vi er nødt til å ta en sjanse og begynne å tråkke for å få løypene klar til sesongen. Vi håper i det lengste at det skal bli en ordning slik at skisenteret skal kunne leve videre, sier Christopher Lunden.

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse