Nytt styre på plass for Tydal Skisenter AS

-Dette skal vi få til, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas. Skisenteret hadde ekstraordinær generalforsamling fredag kveld.

- Nå satser vi for å få til dette, for Neadalen trenger skitrekket, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

På den ekstraordinære generalforsamlingen til Tydal Skisenter AS fredag kveld ble det valgt et nytt styre. Leith Einar Aas blir ny styreleder, og han får med seg Lena Berggård, John Paulsby, Jan Inge Hov og Martin Ericsson som nye styremedlemmer.

- Det er jo den økonomiske biten som er utfordringen for selskapet. Men til uka venter møter med Selbu Sparebank og Tydal kommune. Begge viser positiv vilje til at vi fortsatt skal få til et skitrekk i Tydal, sier nyvalgt styreleder i Tydal Skisenter AS, Leith Einar Aas til Nea Radio.

Den nyvalgte styrelederen berømmer også det lokale næringslivet i Tydal og Selbu som til nå har bidratt med vel 450.000 kroner i sponsormidler. - Det er meget givende som ny styreleder å kunne gå inn i denne oppgaven med dette i ryggen. Så dette skal vi få til, er den klare talen fra Aas.

Tråkkemaskinene starter lørdag

Driftsleder ved Tydal Skisenter, Christopher Lunden, var fredag kveld oppe i skitrekket for å se over løypene. Lørdag starter tråkkingen. - Selv om ingenting er avgjort vedrørende skisenterets fremtid, begynner vi å tråkke lørdag. Det er kommet 15 cm snø, og nå er vi er nødt til å ta en sjanse og begynne å tråkke for å få løypene klar til sesongen. Vi håper i det lengste at det skal bli en ordning slik at skisenteret skal kunne leve videre, sier Christopher Lunden.

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

 
Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE