Niklas står over i dag

Niklas Dyrhaug står over 15 km klassisk. Magnus Stensås blir Tydal ILs mann på Beitostølen idag. Foto: Andreas Reitan

Niklas Dyrhaug står over 15 km klassisk på Beitostølen idag, men er klar for skøyterennet lørdag. Magnus Stensås er klar for klassisk.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I dag er det sesongstart for langrennsløperne våre på Beitostølen.

Magnus Stensås blir Tydal ILs mann på 15 km klassisk i dag, for Niklas Dyrhaug gjør som i fjor, han går bare ett renn i åpningshelga.

- Jeg føler meg i veldig god form, men har hatt litt trøbbel med ei hofte, så jeg velger å være litt forsiktig. Derfor står jeg over idag, men går skøyterennet i mårå, sier Niklas til Nea Radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE