Monterer hjertestarter i Vikvarvet

 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Nå kommer det hjertestarter til Vikvarvet. Grim Ole Bolmøyen (bildet) kjøpte for en tid tilbake den gamle nedlagte skolen i Vikvarvet. - Her er det i full sving med bygging av leiligheter, og pr nå er vi ferdige med to flotte leiligheter, sier Bolmøyen til Nea Radio.

Kjøper hjertestarter 

Bolmøyen har anskaffet en hjertestarter, da han mener det er for langt unna til nærmeste hjertestarter om noe skulle skje. 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Inviterer til kurs

- Hjertestarteren er enkel i bruk, lover Bolmøyen. Den forteller deg hva du skal gjøre i en nødssituasjon og den gir ikke støt med mindre den skal gjøre det.

Lørdag 14. januar kl 14.00 blir det et gratis kurs i hvordan man kan bruke hjertestarteren.

- På kurset kommer lege Ola Guldseth og vi inviterer alle som vil, til å komme å se og få en innføring i hvordan man kan bruke denne, om man får behov for det i fremtiden. Husk: Det kan redde liv, sier Bolmøyen.

Hør radiointervjuet i lydspilleren øverst i saken.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Brannen enda ikke under kontroll
  • Nyheter

Et 300 meter bredt skogsområde står i brann i Åsenfjord.

Skogbrann på Frosta
  • Nyheter

Brannvesenet rykker ut til skogbrann i området Åsenfjord. Helikopter er satt inn for å bistå med slukningen.

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

 
Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE