Monterer hjertestarter i Vikvarvet

Monterer hjertestarter i Vikvarvet

 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Nå kommer det hjertestarter til Vikvarvet. Grim Ole Bolmøyen (bildet) kjøpte for en tid tilbake den gamle nedlagte skolen i Vikvarvet. - Her er det i full sving med bygging av leiligheter, og pr nå er vi ferdige med to flotte leiligheter, sier Bolmøyen til Nea Radio.

Kjøper hjertestarter 

Bolmøyen har anskaffet en hjertestarter, da han mener det er for langt unna til nærmeste hjertestarter om noe skulle skje. 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Inviterer til kurs

- Hjertestarteren er enkel i bruk, lover Bolmøyen. Den forteller deg hva du skal gjøre i en nødssituasjon og den gir ikke støt med mindre den skal gjøre det.

Lørdag 14. januar kl 14.00 blir det et gratis kurs i hvordan man kan bruke hjertestarteren.

- På kurset kommer lege Ola Guldseth og vi inviterer alle som vil, til å komme å se og få en innføring i hvordan man kan bruke denne, om man får behov for det i fremtiden. Husk: Det kan redde liv, sier Bolmøyen.

Hør radiointervjuet i lydspilleren øverst i saken.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

 
Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse