Monterer hjertestarter i Vikvarvet

 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Nå kommer det hjertestarter til Vikvarvet. Grim Ole Bolmøyen (bildet) kjøpte for en tid tilbake den gamle nedlagte skolen i Vikvarvet. - Her er det i full sving med bygging av leiligheter, og pr nå er vi ferdige med to flotte leiligheter, sier Bolmøyen til Nea Radio.

Kjøper hjertestarter 

Bolmøyen har anskaffet en hjertestarter, da han mener det er for langt unna til nærmeste hjertestarter om noe skulle skje. 

- Hjertestarteren skal plasseres i et skap utendørs ved den gamle skolen og den skal være tilgjengelig for alle, både fastboende og hyttefolk, sier initativtaker til dette og eier av den gamle skolen i Vikvarvet, Grim Ole Bolmøyen.

Inviterer til kurs

- Hjertestarteren er enkel i bruk, lover Bolmøyen. Den forteller deg hva du skal gjøre i en nødssituasjon og den gir ikke støt med mindre den skal gjøre det.

Lørdag 14. januar kl 14.00 blir det et gratis kurs i hvordan man kan bruke hjertestarteren.

- På kurset kommer lege Ola Guldseth og vi inviterer alle som vil, til å komme å se og få en innføring i hvordan man kan bruke denne, om man får behov for det i fremtiden. Husk: Det kan redde liv, sier Bolmøyen.

Hør radiointervjuet i lydspilleren øverst i saken.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Omsetningsrekord gir rekordstort kjøpeutbytte
  • Nyheter

Medeierne i Coop Midt-Norge får i disse dager utbetalt 168 millioner kroner i kjøpeutbytte og medlemsfordeler for 2017. Det er en økning på 43 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

 
Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE