Lettere personskade etter ulykke i Selbu

To personer ble fredag kveld fraktet til legevakt med lettere skader etter en trafikkulykke ca kl 18.45 ved KIWI i Selbu sentrum. Foto: Andreas Reitan

To personer ble fredag kveld fraktet til legevakt med lettere skader etter en trafikkulykke ca kl 18.45 ved KIWI i Selbu sentrum.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Bildeserie

Lettere personskade etter ulykke i Selbu

Verst gikk det ut over denne bilen
Brannvesenet dirigerte trafikken ved ulykkesstedet
Det gikk hardt ut over flaggstengene ved Kiwi
Kort utrykningsveg for ambulanse og brann i Selbu til ulykkesstedet
Sterke krefter
Brannvesenet sørget for å få trafikken forbi

- Det var brannvesenet som først kom frem til stedet der en bil hadde kjørt inn i bilen foran. To personer ble fraktet i ambulanse til legevakta på Stjørdal med lettere skader, melder Rune Brandmo ved operasjonssentralen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Veien var sperret ved ulykkesstedet og det var ikke mulig å passere. Etter hvert sørget brannmannskapene for omkjøringsmuligheter for lettere kjøretøy.

Vitner forteller om en bil i stor fart som kjørte inn i bilen foran, brukte den som "rambukk" og havnet inn i flaggstengene ved Kiwis parkeringsplass.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE