Kjøper tilbake vannrettigheter

(Saken fortsetter lenger ned på siden)

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann. Daglig leder Kjetil Reinskou sier vannprosjektet er et stort og tungt produkt og at Røros F&B nå ønsker å fokusere på aktiviteten i Havsjøveien.

- Vi har brukt mye ressurser på salg av brus og vann og sistnevnte viser seg å være vanskelig å komme inn på merkedet med, sier Reinskou.  

Styreleder i Glåmos Mineralvann AS, Nicolay Martens, sier det ikke er noe dramatikk bak gjenkjøpet og at de er i kontakt med flere mulige framtidige distributører.

 

Glåmos Mineralvann har samme vannkilde som det kommunale vassverket på Glåmos. Dette vannet har flere ganger det siste året hatt kokepåbud da det er påvist kloroforme bakterier. Martens sier til Nea Radio at Glåmos Mineralvann henter vannet 15 meter inne i berget, i motsetning til det kommunale vannet som hentes på overflaten.

Glåmos Mineralvann AS har en aksjekapital på 1 million kroner og hadde en omsetning på 300.000 kroner i 2015. Resultat før skatt var 2.000 kroner. Det er i dag ingen ansatte i firmaet og det er i skrivende stund ingen produksjon av vann ved anlegget. - Dette kan endre seg på kort varsel når nye avtaler om distribusjon kommer på plass, sier styrelederen til Nea radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE