Kjøper tilbake vannrettigheter

Kjøper tilbake vannrettigheter

(Saken fortsetter lenger ned på siden)

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann.

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann. Daglig leder Kjetil Reinskou sier vannprosjektet er et stort og tungt produkt og at Røros F&B nå ønsker å fokusere på aktiviteten i Havsjøveien.

- Vi har brukt mye ressurser på salg av brus og vann og sistnevnte viser seg å være vanskelig å komme inn på merkedet med, sier Reinskou.  

Styreleder i Glåmos Mineralvann AS, Nicolay Martens, sier det ikke er noe dramatikk bak gjenkjøpet og at de er i kontakt med flere mulige framtidige distributører.

 

Glåmos Mineralvann har samme vannkilde som det kommunale vassverket på Glåmos. Dette vannet har flere ganger det siste året hatt kokepåbud da det er påvist kloroforme bakterier. Martens sier til Nea Radio at Glåmos Mineralvann henter vannet 15 meter inne i berget, i motsetning til det kommunale vannet som hentes på overflaten.

Glåmos Mineralvann AS har en aksjekapital på 1 million kroner og hadde en omsetning på 300.000 kroner i 2015. Resultat før skatt var 2.000 kroner. Det er i dag ingen ansatte i firmaet og det er i skrivende stund ingen produksjon av vann ved anlegget. - Dette kan endre seg på kort varsel når nye avtaler om distribusjon kommer på plass, sier styrelederen til Nea radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

 
TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse