Kjøper tilbake vannrettigheter

Kjøper tilbake vannrettigheter

(Saken fortsetter lenger ned på siden)

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann.

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann. Daglig leder Kjetil Reinskou sier vannprosjektet er et stort og tungt produkt og at Røros F&B nå ønsker å fokusere på aktiviteten i Havsjøveien.

- Vi har brukt mye ressurser på salg av brus og vann og sistnevnte viser seg å være vanskelig å komme inn på merkedet med, sier Reinskou.  

Styreleder i Glåmos Mineralvann AS, Nicolay Martens, sier det ikke er noe dramatikk bak gjenkjøpet og at de er i kontakt med flere mulige framtidige distributører.

 

Glåmos Mineralvann har samme vannkilde som det kommunale vassverket på Glåmos. Dette vannet har flere ganger det siste året hatt kokepåbud da det er påvist kloroforme bakterier. Martens sier til Nea Radio at Glåmos Mineralvann henter vannet 15 meter inne i berget, i motsetning til det kommunale vannet som hentes på overflaten.

Glåmos Mineralvann AS har en aksjekapital på 1 million kroner og hadde en omsetning på 300.000 kroner i 2015. Resultat før skatt var 2.000 kroner. Det er i dag ingen ansatte i firmaet og det er i skrivende stund ingen produksjon av vann ved anlegget. - Dette kan endre seg på kort varsel når nye avtaler om distribusjon kommer på plass, sier styrelederen til Nea radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

 
Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse