Kjøper tilbake vannrettigheter

(Saken fortsetter lenger ned på siden)

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann. Daglig leder Kjetil Reinskou sier vannprosjektet er et stort og tungt produkt og at Røros F&B nå ønsker å fokusere på aktiviteten i Havsjøveien.

- Vi har brukt mye ressurser på salg av brus og vann og sistnevnte viser seg å være vanskelig å komme inn på merkedet med, sier Reinskou.  

Styreleder i Glåmos Mineralvann AS, Nicolay Martens, sier det ikke er noe dramatikk bak gjenkjøpet og at de er i kontakt med flere mulige framtidige distributører.

 

Glåmos Mineralvann har samme vannkilde som det kommunale vassverket på Glåmos. Dette vannet har flere ganger det siste året hatt kokepåbud da det er påvist kloroforme bakterier. Martens sier til Nea Radio at Glåmos Mineralvann henter vannet 15 meter inne i berget, i motsetning til det kommunale vannet som hentes på overflaten.

Glåmos Mineralvann AS har en aksjekapital på 1 million kroner og hadde en omsetning på 300.000 kroner i 2015. Resultat før skatt var 2.000 kroner. Det er i dag ingen ansatte i firmaet og det er i skrivende stund ingen produksjon av vann ved anlegget. - Dette kan endre seg på kort varsel når nye avtaler om distribusjon kommer på plass, sier styrelederen til Nea radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

 
Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

Røros har gjennomført sin første innbyggerundersøkelse
  • Nyheter

Undersøkelsen er et av flere forbedringstiltak i det omfattende omstillingsarbeidet som har pågått de siste årene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE