Senere denne måneden inviterer Elvatun grendehus til viltkveld. Foto fra venstre: Kokk Gunn Toril Bae, Odd Skjei og Inger Klevan inviterte til prøvesmaking av menyen."> Inviterer til viltkveld på Elvatun

Inviterer til viltkveld på Elvatun

Senere denne måneden inviterer Elvatun grendehus til viltkveld. Foto fra venstre: Kokk Gunn Toril Bae, Odd Skjei og Inger Klevan inviterte til prøvesmaking av menyen.

Senere denne måneden inviterer Elvatun grendehus til viltkveld. Foto fra venstre: Kokk Gunn Toril Bae, Odd Skjei og Inger Klevan inviterte til prøvesmaking av menyen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Siden 2004 har det ikke blitt arrangert slike kvelder i grendahuset i Elvran. Nå skal Gunn Toril Bae ta med seg sine beste oppskrifter. Tirsdag ble undertegnede invitert til prøvesmaking. Vi fikk da prøve både en herlig soppsuppe og dessert som skal serveres den 21. januar. Oppskriftene er hentet ut fra kokeboka til kokkens mor, og det kjentes virkelig på maten. 

- Viltkveldene startet første gang opp på 90-tallet. Nå forsøker vi å ta opp igjen tråden, med lokalt vilt lagd og servert av et profesjonelt kokketeam etterfulgt av topp underholdning og musikk, sier kokk Gunn Toril Bae.

Hør radioreportasjen som gikk i radioen på onsdag i lydspilleren under:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

 
Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE