Her signeres avtalen som forplikter kommunene til å bruke Selbu Sparebank

 

Etter endt anbudskonkurranse mot Sparebank 1 og DNB, står Selbu Sparebank igjen som vinneren. Torsdag ble en treårskontrakt signert av ordførerne i Selbu og Tydal.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Etter endt anbudskonkurranse mot Sparebank 1 og DNB, står Selbu Sparebank igjen som vinneren. Torsdag ble en treårskontrakt signert av ordførerne i Selbu og Tydal. 

Avtalen betyr at kommunene er forpliktet til å bruke den lokale banken de neste tre årene.

- Dette sender et signal om at Selbu Sparebank kan konkurrere mot de beste bankene, sier Controller ved seksjon for økonomi i Selbu Kommune, Anne Grete Bakken Stokmo.

Både ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, og ordfører i Tydal, Ole Bjarne Østby, signerte avtalen. Det gjorde også sjef i Selbu Sparebank, Svein Ove Sandvik.

Hør intervjuet med Anne Grete Bakken Stokmo i avspilleren nedenfor. Der hører du også leder i Værnesregionen lønn/regnskap, Ketil Aas. 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Omsetningsrekord gir rekordstort kjøpeutbytte
  • Nyheter

Medeierne i Coop Midt-Norge får i disse dager utbetalt 168 millioner kroner i kjøpeutbytte og medlemsfordeler for 2017. Det er en økning på 43 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

 
Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE