Heidi Horndalen ny AU-leder i Værnesregionen

Heidi Horndalen ny AU-leder i Værnesregionen

Rådmann i Tydal, Heidi Horndalen, er valgt til ny leder i arbeidsutvalget for Værnesregionen. Hennes kollega i Selbu, Stig Roald Amundsen, er valgt til nestleder.

Neadalskommunene overtar arbeidsutvalget i Værnesregionen fra årsskiftet.

Det var Regionrådet for Værnesregionen som onsdag valgte Heidi Horndalen til ny leder i Arbeidsutvalget for 2017 og 2018. Stig Roald Amundsen, rådmann i Selbu, ble valgt til nestleder for samme periode for 2017 og 2018.

Det er Regionrådet som utøver den politiske styringa av Værnesregionen, mens den administrative styringa utøves av Arbeidsutvalget.

Regionrådet

Hver av de seks kommunene i Værnesregionen har to representanter i Regionrådet (RR), ordfører og opposisjonsleder eller annen representant fra formannskapet. I tillegg er det inntil to representanter fra tillitsvalgte. Rådmennene i kommunene har tale- og forslagsrett i Regionrådet, mens fylkesmennene i de to fylkene og de to fylkeskommunene har observatørstatus. Ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, er leder av Regionrådet i perioden 2016-2017. 

Arbeidsutvalget

Rådmennene i de seks samarbeidende kommunene utgjør arbeidsutvalget (AU). I tillegg til rådmennene i kommunene er inntil to representanter fra tillitsvalgte med i arbeidsutvalget. Ledervervet i utvalget rulleres i to-årsperioder mellom de deltakende kommunene. 

Se bildet større

Stig Roald Amundsen er valgt til ny nestleder i Værnesregionen AU.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse