Dalakopa skapte stemning i Selbu kirke

Dalakopa skapte stemning i Selbu kirke

 

Norges triveligste folkemusikkgruppe?

Norges triveligste folkemusikkgruppe? 

Selbu Kirke ble lørdag fylt opp av vakre og livlige toner da Dalakopa stoppet innom som en del av sin juleturné.

Røros-gruppa, med medlemmer fra både  Norge, Sverige, Danmark og USA, sørget for både julestemning, lys og varme (nei, det er slett ikke bare Åge Aleksandersen som kan dette).

Konserten var både lavt og høyt. I det ene øyeblikket var det låter med høyt tempo der det rykket i dansefoten, og i det neste øyeblikket var det rolig musikk som trykket på helt andre knapper i følelsesregisteret.

Det fungerte godt svært godt, og Dalakopa hadde fortjent et mye større publikum i Selbu Kirke denne kvelden. Men så er det jo ingen hemmelighet at det er stor konkurranse i disse juletider.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse