Barnevernleder fratrer

Barnevernleder fratrer

 

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

- Det har vært en krevende prosess i en krevende periode for Værnesregionen barneverntjeneste. Vi har i fellesskap kommet fram til denne løsningen, sier konstituert rådmann Tore Rømo i Stjørdal kommune.

- Jeg har ikke innfridd alle resultatkravene og det gjør at arbeidsgiver ikke lengre har tillit til meg som leder. Uten tillit er det ikke mulig å fungere som leder, sier Furunes Baar.

- Gunbjørg Furunes Baar har gjort en stor jobb for Værnesregionen barneverntjeneste i mange år. Vi setter stor pris på at Furunes Baar har tatt stort ansvar i en krevende situasjon, sier Tore Rømo.

Verken barnevernsleder Gunbjørg Furunes Baar eller konstituert rådmann Tore Rømo ønsker å gi ytterligere kommentarer om saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

 – Hovedkontoret er og vil være på Røros
  • Nyheter

Selv om Rørosregionen Næringshage sin avdeling på Tynset nå samlokaliseres med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark, så sier daglig leder i næringshagen at dette ikke får negative konsekvenser for hovedkontoret på Røros.

Se vinnerne av RBK-billetter her

I dag delte Nea Radio ut eksklusive billetter til kveldens kamp på Lerkendal.

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

 
Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse