Barnevernleder fratrer

Barnevernleder fratrer

 

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

- Det har vært en krevende prosess i en krevende periode for Værnesregionen barneverntjeneste. Vi har i fellesskap kommet fram til denne løsningen, sier konstituert rådmann Tore Rømo i Stjørdal kommune.

- Jeg har ikke innfridd alle resultatkravene og det gjør at arbeidsgiver ikke lengre har tillit til meg som leder. Uten tillit er det ikke mulig å fungere som leder, sier Furunes Baar.

- Gunbjørg Furunes Baar har gjort en stor jobb for Værnesregionen barneverntjeneste i mange år. Vi setter stor pris på at Furunes Baar har tatt stort ansvar i en krevende situasjon, sier Tore Rømo.

Verken barnevernsleder Gunbjørg Furunes Baar eller konstituert rådmann Tore Rømo ønsker å gi ytterligere kommentarer om saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Fullt på hotellet i jula
  • Adventskalenderen

– Vi har fullt hus i jula, sier direktør Terje Lysholm ved Røros Hotell.

Julekalender
  • Julekalender

XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

 
Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE