Barnevernleder fratrer

 

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

- Det har vært en krevende prosess i en krevende periode for Værnesregionen barneverntjeneste. Vi har i fellesskap kommet fram til denne løsningen, sier konstituert rådmann Tore Rømo i Stjørdal kommune.

- Jeg har ikke innfridd alle resultatkravene og det gjør at arbeidsgiver ikke lengre har tillit til meg som leder. Uten tillit er det ikke mulig å fungere som leder, sier Furunes Baar.

- Gunbjørg Furunes Baar har gjort en stor jobb for Værnesregionen barneverntjeneste i mange år. Vi setter stor pris på at Furunes Baar har tatt stort ansvar i en krevende situasjon, sier Tore Rømo.

Verken barnevernsleder Gunbjørg Furunes Baar eller konstituert rådmann Tore Rømo ønsker å gi ytterligere kommentarer om saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ta hensyn til rein i påska!
  • Nyheter

Skal du på fjellet i påska? Da er det fint om du tar hensyn til tamrein og villreinen, oppfordrer Fylkesmannen i Trøndelag.

Spritsmuglere stanset på Vauldalen
  • Nyheter

Tre biler med stjålne skilter stanset med med tusenvis av liter øl og sprit.

Hele Norges helsesøster besøkte Holtålen

Fredag var Tale Maria Krohn Engvik på Hov skole i Holtålen. Der snakket hun om alt fra mensen til dickpics.

 
Floka
  • Floka

Acer, Listhaug, påske og ulike sittestillinger på do var blant ukas tema.

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE