Barnevernleder fratrer

Barnevernleder fratrer

 

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

Leder for Værnesregionen barneverntjeneste, Gunbjørg Furunes Baar, fratrer sin stilling med virkning fra 29. november 2016.

- Det har vært en krevende prosess i en krevende periode for Værnesregionen barneverntjeneste. Vi har i fellesskap kommet fram til denne løsningen, sier konstituert rådmann Tore Rømo i Stjørdal kommune.

- Jeg har ikke innfridd alle resultatkravene og det gjør at arbeidsgiver ikke lengre har tillit til meg som leder. Uten tillit er det ikke mulig å fungere som leder, sier Furunes Baar.

- Gunbjørg Furunes Baar har gjort en stor jobb for Værnesregionen barneverntjeneste i mange år. Vi setter stor pris på at Furunes Baar har tatt stort ansvar i en krevende situasjon, sier Tore Rømo.

Verken barnevernsleder Gunbjørg Furunes Baar eller konstituert rådmann Tore Rømo ønsker å gi ytterligere kommentarer om saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

313 millioner i pressestøtte fordelt
  • Nyheter

157 aviser deler i 2017 på 313 millioner kroner i produksjonstilskudd som skal bidra til nyhets- og aktualitetsmangfold over hele landet. “Alvdal Midt i Væla” er den første lokale nettavis blant støttemottakerne. Lokalradioene har heller ikke denne gangen kommet med på lista.

Direkte - kommunestyremøte i Selbu
  • Direkte

Følg kommunestyremøtet i Selbu direkte her fra kl 19:30

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

 
Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse