Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet. "> Avgjørende generalforsamling

Avgjørende generalforsamling

Avgjørende generalforsamling

Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet.

Styret i Selbu Energiverk (SEV) har sendt sin innstilling til generalforsamlingen.

Her er pressemeldinga styret sendte ut seint onsdag kveld, ei pressemelding som ikke sier noe nytt, men som gjentar at spørsmålet om salg av deler av SEV vil bli avgjort i kommunestyresalen i Selbu Rådhus mandag 5. desember. Sannsyligvis er saken allerede avgjort, uten at styret ønsker å kommunisere det til innbyggerne i Selbu.

Bakgrunn for styrets behandling er den anbefaling som styret har mottatt fra forhandlingsutvalget (FU), oppnevnt av styret for å forhandle om mulig salg av nettvirksomhet, kraftomsetningsvirksomhet og aksjer i Neanett AS.

Styret har i dagens møte foretatt en vurdering av mottatte tilbud og vurdert salg opp mot fortsatt drift av SEV som eget konsern med alle dagens virksomhetsområder - nettdrift, kraftproduksjon, kraftomsetning og bredbåndsvirksomhet (Neanett AS). Slik fortsatt drift fremstår som et fullt ut realistisk alternativ i de tidligere gjennomførte utredninger om SEV sin fremtid.

Hovedfokuset i styrets vurderinger har vært ivaretakelse av de ansatte, beholde arbeidsplassene i Selbu, reduksjon i nettleien og en akseptabel pris.

Styret konstaterer at alle relevante betingelser som ble stilt av generalforsamlingen er ivaretatt i de mottatte tilbud.

Styrets vedtak, med innstilling til generalforsamlingen, oversendes til generalforsamlingen sammen med saksutgreiingen med vedlegg (bl.a. tillitsvalgtes uttalelse). Generalforsamlingen skal behandle saken 5. desember 2016.

Pressemeldingen er undertegnet av styreleder Jon Bakken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Fullt på hotellet i jula
  • Adventskalenderen

– Vi har fullt hus i jula, sier direktør Terje Lysholm ved Røros Hotell.

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

 
Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Julekalender
  • Julekalender

XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE