Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet. "> Avgjørende generalforsamling

Avgjørende generalforsamling

Avgjørende generalforsamling

Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet.

Styret i Selbu Energiverk (SEV) har sendt sin innstilling til generalforsamlingen.

Her er pressemeldinga styret sendte ut seint onsdag kveld, ei pressemelding som ikke sier noe nytt, men som gjentar at spørsmålet om salg av deler av SEV vil bli avgjort i kommunestyresalen i Selbu Rådhus mandag 5. desember. Sannsyligvis er saken allerede avgjort, uten at styret ønsker å kommunisere det til innbyggerne i Selbu.

Bakgrunn for styrets behandling er den anbefaling som styret har mottatt fra forhandlingsutvalget (FU), oppnevnt av styret for å forhandle om mulig salg av nettvirksomhet, kraftomsetningsvirksomhet og aksjer i Neanett AS.

Styret har i dagens møte foretatt en vurdering av mottatte tilbud og vurdert salg opp mot fortsatt drift av SEV som eget konsern med alle dagens virksomhetsområder - nettdrift, kraftproduksjon, kraftomsetning og bredbåndsvirksomhet (Neanett AS). Slik fortsatt drift fremstår som et fullt ut realistisk alternativ i de tidligere gjennomførte utredninger om SEV sin fremtid.

Hovedfokuset i styrets vurderinger har vært ivaretakelse av de ansatte, beholde arbeidsplassene i Selbu, reduksjon i nettleien og en akseptabel pris.

Styret konstaterer at alle relevante betingelser som ble stilt av generalforsamlingen er ivaretatt i de mottatte tilbud.

Styrets vedtak, med innstilling til generalforsamlingen, oversendes til generalforsamlingen sammen med saksutgreiingen med vedlegg (bl.a. tillitsvalgtes uttalelse). Generalforsamlingen skal behandle saken 5. desember 2016.

Pressemeldingen er undertegnet av styreleder Jon Bakken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

 
Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

Rørosbanen 140 år
  • Nyheter

Nea Radio sendte direkte fra Pakkhuset på Røros.

Ny politikontakt i Selbu og Tydal
  • Nyheter

Tonje Aas var sammen med Maren Kristine Johansen landets første politikontakter da ordninga ble etablert i fjor. Nå er Tonje politikontakt for Selbu og Tydal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse