Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet. "> Avgjørende generalforsamling

Avgjørende generalforsamling

Styret i Selbu Energiverk AS (SEV) behandlet onsdag fremtidig organisering av det kommunalt heleide energiverket og holder fortsatt kortene tett til brystet.

Styret i Selbu Energiverk (SEV) har sendt sin innstilling til generalforsamlingen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Her er pressemeldinga styret sendte ut seint onsdag kveld, ei pressemelding som ikke sier noe nytt, men som gjentar at spørsmålet om salg av deler av SEV vil bli avgjort i kommunestyresalen i Selbu Rådhus mandag 5. desember. Sannsyligvis er saken allerede avgjort, uten at styret ønsker å kommunisere det til innbyggerne i Selbu.

Bakgrunn for styrets behandling er den anbefaling som styret har mottatt fra forhandlingsutvalget (FU), oppnevnt av styret for å forhandle om mulig salg av nettvirksomhet, kraftomsetningsvirksomhet og aksjer i Neanett AS.

Styret har i dagens møte foretatt en vurdering av mottatte tilbud og vurdert salg opp mot fortsatt drift av SEV som eget konsern med alle dagens virksomhetsområder - nettdrift, kraftproduksjon, kraftomsetning og bredbåndsvirksomhet (Neanett AS). Slik fortsatt drift fremstår som et fullt ut realistisk alternativ i de tidligere gjennomførte utredninger om SEV sin fremtid.

Hovedfokuset i styrets vurderinger har vært ivaretakelse av de ansatte, beholde arbeidsplassene i Selbu, reduksjon i nettleien og en akseptabel pris.

Styret konstaterer at alle relevante betingelser som ble stilt av generalforsamlingen er ivaretatt i de mottatte tilbud.

Styrets vedtak, med innstilling til generalforsamlingen, oversendes til generalforsamlingen sammen med saksutgreiingen med vedlegg (bl.a. tillitsvalgtes uttalelse). Generalforsamlingen skal behandle saken 5. desember 2016.

Pressemeldingen er undertegnet av styreleder Jon Bakken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Savnet Shetland Sheepdog

Savnet Shetland Sheepdog

Waldo, en 5 år gammel Shetland Sheepdog, er savnet fra Søosen i Holtålen.

Verdig markering av 22. juli

Verdig markering av 22. juli

Det ble en vakker markering av årsdagen for 22. juli-massakren i Hommelvik, en av fire kommuner i Trøndelag som hadde et slikt arrangement i år.

DAB og FM tilbake

DAB og FM tilbake

DAB og FM fra Henvola er på lufta igjen.

Nettet er tilbake i Stuggudal

Nettet er tilbake i Stuggudal

Like før klokka 22.30 lørdag kveld, fikk Telia på plass nettet i Stugudal. Internett hadde da vært nede i store deler av Selbu og Tydal det meste av dagen.

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Feil på senderen på Riasten

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...