Årsbeste av drekinj i 2.omgang

Årsbeste av drekinj i 2.omgang

 

På tavla sto det til slutt 37-19.

Selbudrekinj tok føringen fra start i kveldens kamp mot Sverresborg 2.

- Nok en gang spiller drekinj bra i forsvar, og det blir scoret flere mål i ankomsten. Men i etablert angrep, bommes det på flere gode sjanser. Sverresborg målvakt gjør en god 1.omg og holder Sverresborg inne i kampen. Et godt skudd rett i krysset fra Guri Gullbrekken i 1 omgangs siste sekund gjør at drekinj kan gå til pause med 15 -9 ledelse.

2.omg er det klasseforskjell mellom lagene. Det gode forsvaret fortsetter, flere gode kontringer, men det som gleder aller mest er årsbeste i angerp. Kaptein Marit Moen tar ansvar og herjer med Sverresborg-forsvaret, resten av laget følger opp, med godt tempo og gode satsinger og skudd som gir mål etter mål, sier Selbutrener Gørlin Matheson Stokke til Nea Radio.

Drekinj vinner komfortabelt 37 -19

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse