Angelina Jordan og Hellbillies til Tydalsfestivalen

 

Tydalsfestivalen er glad for å kunne presentere to nye navn til sommerens festival på Stuguvollmoen, stjerneskuddet Angelina Jordan og rockefavorittene Hellbillies.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Angelina Jordan

Husker du den lille jenta som i 2014 blåste alle konkurrentene av veien i Norske Talenter med sin fantastiske jazzstemme? Det var stjerneskuddet Angelina Jordan som har sjarmert publikum over hele verden med sitt talent. Sommeren 2017 skal hun opptre på familieforestillingen under Tydalsfestivalen.

Angelina har vært lidenskapelig opptatt av musikk så lenge hun kan huske. Hun var bare ett og et halvt år, da hun oppdaget Whitney Houston via Youtube. "I Will Always Love You" ble Angelinas favorittsang og Whitney ble hennes musikalske forbilde.

Nå er Angelina 10 år og har blitt en verdensstjerne. Hun har 110 millioner visninger på YouTube, 600 millioner visninger på Facebook, og har opptrådt i både norske og utenlandske TV-show med millioner av seere.

Hvis noen ønsker seg en smakebit av stemmen hennes allerede nå, kan vi i disse juletider anbefale Angelinas debut-EP My Christmas fra 2014.

Hellbillies

Under Tydalsfestivalen 2017 får vi et etterlengtet gjensyn med et av Norges aller beste live-band, Hellbillies. En vellykket blanding av amerikansk country og sørstatsrock, med tekster på klingende hallingdialekt har gitt dem et stort publikum, med fans fra sju til sytti.

Hellbillies oser av spilleglede og musikalsk overskudd for tida. De slapp sitt ellevte studioalbum "Søvnlaus" høsten 2016, hvor de beveget seg mot rocken, og låter større enn noen gang. Mest tydelig er rocketilnærmingen i den råe og offensive gitarstilen til Lars Håvard Haugen som vi garantert får høre på Stuguvollmoen også.

Rockefavorittene fra Ål i Hallingdal har i løpet av karrieren solgt plater til gull og platina, vunnet tre Spellemannspriser og reist ekvator rundt flere ganger i bandbussen på vei mot konsertsaler, samfunnshus og festivaler.

Her er Toralf Øverås:

Fra tidligere er Staut, Freddy Kalas, Tre Små Kinesere og Sugarfoot bekreftet på Stugudal til sommeren.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

Påskehare i Tydal
  • Nyheter

Tydal kommunes påskehare gjemmer påskeegg rundt omkring i kommunen. Nå kan alle delta i jakten på påskeeggene - i hele påska!

 
Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE