Angelina Jordan og Hellbillies til Tydalsfestivalen

Angelina Jordan og Hellbillies til Tydalsfestivalen

 

Tydalsfestivalen er glad for å kunne presentere to nye navn til sommerens festival på Stuguvollmoen, stjerneskuddet Angelina Jordan og rockefavorittene Hellbillies.

Angelina Jordan

Husker du den lille jenta som i 2014 blåste alle konkurrentene av veien i Norske Talenter med sin fantastiske jazzstemme? Det var stjerneskuddet Angelina Jordan som har sjarmert publikum over hele verden med sitt talent. Sommeren 2017 skal hun opptre på familieforestillingen under Tydalsfestivalen.

Angelina har vært lidenskapelig opptatt av musikk så lenge hun kan huske. Hun var bare ett og et halvt år, da hun oppdaget Whitney Houston via Youtube. "I Will Always Love You" ble Angelinas favorittsang og Whitney ble hennes musikalske forbilde.

Nå er Angelina 10 år og har blitt en verdensstjerne. Hun har 110 millioner visninger på YouTube, 600 millioner visninger på Facebook, og har opptrådt i både norske og utenlandske TV-show med millioner av seere.

Hvis noen ønsker seg en smakebit av stemmen hennes allerede nå, kan vi i disse juletider anbefale Angelinas debut-EP My Christmas fra 2014.

Hellbillies

Under Tydalsfestivalen 2017 får vi et etterlengtet gjensyn med et av Norges aller beste live-band, Hellbillies. En vellykket blanding av amerikansk country og sørstatsrock, med tekster på klingende hallingdialekt har gitt dem et stort publikum, med fans fra sju til sytti.

Hellbillies oser av spilleglede og musikalsk overskudd for tida. De slapp sitt ellevte studioalbum "Søvnlaus" høsten 2016, hvor de beveget seg mot rocken, og låter større enn noen gang. Mest tydelig er rocketilnærmingen i den råe og offensive gitarstilen til Lars Håvard Haugen som vi garantert får høre på Stuguvollmoen også.

Rockefavorittene fra Ål i Hallingdal har i løpet av karrieren solgt plater til gull og platina, vunnet tre Spellemannspriser og reist ekvator rundt flere ganger i bandbussen på vei mot konsertsaler, samfunnshus og festivaler.

Her er Toralf Øverås:

Fra tidligere er Staut, Freddy Kalas, Tre Små Kinesere og Sugarfoot bekreftet på Stugudal til sommeren.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE