4H-plaketter til ungdommene

Fra Selbu og Tydal mottok Tom Erik Engan og Ingebrigt Stamnes Reinsborg fra Varden 4H og Tom Andre Garberg Iversen fra Tydal 4H plaketten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Landbruksdirektør Tore Bjørkli fremhevet de verdier en 4H'er sitter inne med etter fullført løp i 4H. Bjørkli holdt tale og delte ut plakettene til årets 19 plakettmottakerne i Sør-Trøndelag. Han ba 4H-erne ta godt vare på vitnemålet som følger med plaketten.

- Dere vil erfare at dette vitnemålet har verdi for fremtidig jobbsøking, spesielt innen landbruksforvaltning, landbrukssamvirket og frivillige organisasjoner.

Lørdag 19.november var årets mest høytidelige arrangement i 4H Sør-Trøndelag, nemlig plakettutdeling for de som har fullført sitt 4H-program. Plakettmottakere fra hele fylket var samlet på Lian Restaurant, og 13 av i alt 19 plakettmottakere var til stede i bunad eller dress sammen med sine foresatte.

Fra Selbu og Tydal mottok Tom Erik Engan og Ingebrigt Stamnes Reinsborg fra Varden 4H og Tom Andre Garberg Iversen fra Tydal 4H plaketten. De tre avsluttet sine 4H-løp med følgende prosjekt; «Veien til førerkortet» og «Bilen min»

Stolte plakettmottakere fra Tydal 4H og Varden 4H?F.v. Tom Erik Engan; Varden 4H, Tom Andre Garberg Iversen Tydal 4H og Ingebrigt Stamnes Reinsborg; Varden 4H. Foto: Gunn Skjøstad, 4H Sør-Trøndelag.

For å få 4H-plaketten må man ha gjennomført og fått godkjent i alt 7 4H-prosjekt over minst 7 år.  Gjennom styrearbeid, prosjektarbeid og deltakelse på kurs og ulike leirer, får medlemmene mulighet til å utvikle seg selv, og en 4H-er som har fullført 4H-programmet sitter inne med mye kunnskap og erfaring om samarbeid på tvers av aldersgrupper, møteledelse og medlemsdemokrati. I tillegg deltar mange 4H-ere på kurs og leirer både nasjonalt og internasjonalt, og får på den måten en enestående anledning til å knytte nye vennskapsbånd og kontakter. Plakettmottaker har mulighet til å fortsette sitt frivillige engasjement i 4H som alumnmedlemmer i sin moderklubb og/eller STÆA; Sør-Trøndelag Ærverdige Alumner.

Etter utdelingen og musikalske innslag var det festmiddag og taler.

Plakettmottakere i 4H Sør-Trøndelag 2016

Snorre Moe

Ekornet 4H

Hanna Dybfest

Ervika 4H

Lars Kåre Gjønnes

Fjellvåken 4H

Bodil Lovise Fugløy

Havørna 4H

Hilda Øyasæter

Hoston 4H

Eli Jonsen Kjelgård

Hoston 4H

Jo Erik Aa

MÅL 4H

Ola Jerpstad

MÅL 4H

Annika Anshus Sommervold

Sokna 4H

Edel  Bruholt

Solviljen 4H (MÅL 4H)

Linn Bruholt

Solviljen 4H (MÅL 4H)

Malin Qvenild

Spoven 4H

Thea Haugen

Svorkmo 4H

Ådne Stølan Bakke

Svorkmo 4H

Tom Andre Garberg Iversen

Tydal 4H

Ingebrigt Stamnes Reinsborg

Varden 4H

Tom Erik Engan

Varden 4H

Benedicte Isabell Barø

Viken 4H

Henrik Vasli

Viking 4H

Tekst og foto: Gunn Skjøstad, 4H Sør-Trøndelag.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Feil på senderen på Riasten

Tordenværet påvirker sendingene

Tordenværet påvirker sendingene

Senderen på Henvola er fremdeles nede.

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

Hele 16 mannskaper fra Stjørdal er i Sverige for å sloss mot brannen. - Det er viktig at vi skaffer oss denne erfaringen, sier varabrannsjef Ole Johan Kiplesund.

Så mye sparer du på å kjøre elbil

Så mye sparer du på å kjøre elbil

En husholdning med to fossilbiler kan spare minst 20.000 kroner i året på drivstoff ved å bytte til elbiler. De som kjører langt, sparer enda mer.

Mater du måker?

Mater du måker?

Matmangel er en av årsakene til at flere måkearter har gått sterkt tilbake de siste tiårene, men bymåker trenger ikke å mates for å klare seg. De er altetende og livnærer seg på alt fra fisk til insekter, meitemark og søppel, sier Svein-Håkon Lorentsen, forskningssjef i NINA.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon