Rykket ut til skogbrann ved Selbusjøen

Illustrasjonsfoto. FOTO: Marit Langseth

Folk fra Sivilforsvaret har tatt seg fram til tre-fire mindre skogbranner i Brommarka i Klæbu med firhjulinger, ifølge NRK.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det var like før halv seks torsdag ettermiddag politiet meldte på Twitter at de hadde fått melding om flere skogbranner ved Selbusjøen i Selbu.

Senere viste det seg at området som er rammet ligger i Klæbu kommune. Det skal være vanskelig å komme frem til stedet med bil, men NRK melder at folk fra sivilforsvaret har tatt seg frem til brannene med firhjulinger.

– Det skal ikke være større spredningsfare, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Bernt Tiller, til NRK.

Røyken fra brannene skal ha blitt oppdaget av passasjerfly på vei til Værnes, som deretter varslet brannvesenet. Omfanget av skogbrannen er foreløpig ukjent.

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE