Widerøe satser på jetfly

Widerøe satser på jetfly

 

Kan komme jetfly på rørosruta igjen.

Flyselskapet Widerøe har vedtatt å kjøpe inn jetfly i tillegg å fortsette å fly propellfly. På selskapets styremøte 9. desember i år, stemte styret over en investeringspakke som omfatter anskaffelse av nye fly i jetklassen. Det skriver nettstedet hangar.no 

Dert vil nå bli igangsatt forhandlinger med flyprodusenter som Bombardier, Sukhoi, Canadair og Embraer.

Dermed er selskapet ett steg nærmere å anskaffe seg jetfly i flyflåten. Det er snakk om mellom tre og fem slike fly etter det Hangar.no kjenner til. Widerøe ønsker seg fly som har en setekapasitet på mellom 80 og 120 seter.

Styret håper at de nye jetflyene er på plass om to til tre år, og at det på sikt kan bli mellom syv og ti slike fly i flåten.

Lufthavnsjef Gudbrand Rognes ved Røros Lufthavn sier i en kommentar at dette er en interessant mulighet for Rørosregionen og at  - Ja, rullebanen er lang nok.

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE