Vil styrke Røros Delikatesser

De ny investorene: Fra venstre: Leif Jørgen Hovdahl, Ingulf Galåen, Kjetil Reinskou, Jan Kurås og Arve Engen. Foto: Nils Kåre Nesvold

Røros invest, Coop Røros og Røros F&B Group går sammen om å styrke Røros Delikatesser.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros invest, Coop Røros og Røros F&B Group går sammen om å styrke Røros Delikatesser.

Røros F&B Group AS har inngått en avtale om å selge 30 prosent av selskapet til Coop Røros SA og 30 prosent til Røros Invest AS. Bakgrunnen for salget er at de tre partene sammen ønsker å styrke delikatessen og å bygge et enda bedre lokalmatkonsept.

Røros Delikatesser har siden Røros F&B Group AS tok over driften 1. januar 2014 økt omsetningen fra nærmere 1,8 millioner kroner i 2013 til 3,4 millioner kroner i 2015.

- Dette viser den interessen som er for mat og gode råvarer, og butikken har gjennom denne veksten vokst ut av dagens lokaler.

Det nye delikatessekonseptet vil beholde dagens kvaliteter, men vil i tillegg få sitteplasser for lunsjserveringer, muligheter for grupper til å spise, mer egenprodusert mat og et enda tettere samarbeid med lokale matprodusenter og andre produksjonsmiljøer på Røros.

Det jobbes med en lokalisering av dette konseptet både i Dahls bakeri og ved Reiselivets hus. For konseptet i Reiselivets hus jobbes det sammen med Destinasjon Røros for å utvikle et tilbud der lokalmat kommer tydeligere fram som en del av det destinasjonen har å tilby. Tanken er å ha både turistinformasjon og et lokalmattilbud i huset. Ved å flytte noen kontorer internt i huset, vil det være plass til begge funksjonene.

Selskapet vil i mai og juni jobbe for å lande de endelige planene for konseptet og hvilke funksjoner som skal ligge i hvilket bygg.

- Vi gjør dette fordi vi har sammenfallende interesser for å videreføre et matkonseptet i Røros, sier Kjetil Reinskou, daglig leder i Røros F&B Group:

Siste nytt i Nyheter

1. mai på Røros
  • Nyheter

Fortsetter med demonstrasjonstog i Bergstaden også i år.

Skal starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros

Med forbehold om godkjenning fra NOKUT kan du fra høsten av starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros.

Antall tunge motorsykler øker kraftig
  • Nyheter

Med våren kommer trekkfuglene og motorsyklistene. Motorsykkelsesongen er i gang, og bilistene må igjen dele veien med brummende tohjulinger. Å se ett lys i speilet er et sikkert vårtegn.

 
Designnominasjoner til Røros, Melhus og Trondheim
  • Nyheter

Espen Voll fra Trondheim, Sigurd Resell fra Melhus og Flokk, med fabrikk i Røros, er nominert til forskjellige bransjepriser under Innovasjonskraft 2018.

Rekordmange lærere får videreutdanning
  • Nyheter

Til høsten får 606 trønderske lærere videreutdanning. - Gode lærere med solid og oppdatert kunnskap er nøkkelen til at elevene skal lære mer, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Politikontakter likevel
  • Nyheter

Politiet har snudd i saken om politikontakter i Værnesregionen. – Vi ønsker selvsagt at folk skal føle seg trygge på at de har god nok politidekning, sier politimester Nils Kristian Moe.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE