Følg håndballkampen fra Verket direkte her!

Byåsen Elite møter Storhamar i Verket Røros. Foto: Robert Magnussen. FOTO: Robert Magnussen

Nea Radio og Fjell-TV samarbeider om overføring av håndballkampen i Verket Røros mellom Byåsen Elite og Storhamar klokka 18.30.

Nea Radio og Fjell-TV samarbeider om overføring av håndballkampen i Verket Røros mellom  Byåsen Elite og Storhamar klokka 18.30.

Lagene har også møttes tidligere til treningskamp i Verket, men denne gangen er det kamp om poeng, og begge lagene stiller med sine aller beste.  Til kampen kommer blant andre OL-heltene fra Rio, Ida Alstad og Emilie Hegh Arntzen. 

Se kampen direkte her:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE