Vellykket leteaksjon på Røros

 

Scooterpatrulje fant to menn som var meldt savnet, ved Massingtjønna.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

En scooterpatrulje fra Røros Røde Kors har plukket opp to kalde menn i 20 årene ved Massingtjønna mellom Røros og Brekken.

De to var på skitur og hadde gått seg bort. I tillegg hadde den en brukket ei ski.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.50 mandag ettermiddag og har hele tiden hatt telefonisk kontakt med de to.

- Sporing av telefonen gjorde at de ble funnet i god behold klokken 18.29, sier operasjonsleder Ann Kristin Øye, ved Trøndelag Politidistrikt.

 

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE