Ingrid Brynhildsvoll Svendsen, Kristian Horten"> Velg blant to tente juletrær på Røros

Velg blant to tente juletrær på Røros

Ingrid Brynhildsvoll Svendsen, Kristian Horten

To juletrær på Røros igjen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

, kommunen, Lillian Sandnes Julemarkedet og Annette Trønnes fra handelsstanden danser der juletreet kommer tilbake. Foto Elin Viken

Nå blir det igjen to juletrær på Røros. Med et sponset juletre på Nilsenhjørnet skinner snart juletrelysene i både Kjerkgata og Bergmannsgata.

I de siste årene har det kun vært et juletre på Røros. I et samarbeid med kommunen, handelstands-foreningen, julemarkedet og RørosBanken blir det i år to trær. Både i Bergmannsgata og på Nilsenhjørnet i Kjerkgata blir det i år tente julelys.

- Dette blir så kjempefint, nå blir det julete både i det store området på Nilsenhjørnet og på Julemarkedet. Vi har hatt kun ett tre i en del år og det har vært litt stusselig. Vi er derfor veldig glad for at RørosBanken ville være med å betale for ett tre i tillegg til det kommunen setter opp leder i Handelstandforeningen på Røros Anette Trønnes.

Kristian Horten fra kommunen sier:

- Kommunen har kun råd til å sette opp ett tre og  vi ser at Røros blir mere julete med to. For oss spiller det ingen rolle hvor vårt tre blir satt opp og vi bidrar gjerne til at det blir to juletrær på Staa.

Den offisielle juletretenningen foregår på lørdag ettermiddag i Bergmannsgata.

 

Siste nytt i Nyheter

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

Påskehare i Tydal
  • Nyheter

Tydal kommunes påskehare gjemmer påskeegg rundt omkring i kommunen. Nå kan alle delta i jakten på påskeeggene - i hele påska!

 
Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE