Utvider åpningstidene

Utvider åpningstidene

 

Coop Røros utvider åpningstidene for å møte kundenes behov og etterspørsel

Coop  Røros utvider åpningstidene ved flere av sine avdelinger fra 1. desember. 

- Årsaken er at vi ønsker å være i bedre stand til å møte kundenes behov og etterspørsel.  Ved vårt varehus vil våre faghandelsbutikker og vår kafeteria utvide åpningstiden fra kl 18:00 til kl 19:00 på hverdager, mens Coop mega fortsatt har åpent til kl 20:00, opplyser driftsleder Kjetil Kvarteig ved Coop Røros. 

- Coop Marked Glåmos utvider åpningstiden fra kl 09:00 hver dag til kl 1800 mandag til torsdag slik at vi har samme åpningstid både i brekken og på Glåmos. Dette vil gjøre det lettere for alle å bruke sin lokale butikk. Coop Prix utvider åpningstiden på søndager fra kl 10:00 til kl 20:00 for å møte den økende søndagshandelen slik at våre kunder har samme mulighet hos oss som hos våre konkurrenter. Økt tilgjengelighet håper vi vil gjøre det litt lettere for våre kunder og vi ønsker også nye kunder hjertelig velkommen. Det er kundene vi lever av og Coop Røros vil derfor bestrebe å levere et best mulig produkt hele tiden, opplyser Kvarteig.

Siste nytt i Nyheter

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

 
TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse