Utvider åpningstidene

Utvider åpningstidene

 

Coop Røros utvider åpningstidene for å møte kundenes behov og etterspørsel

Coop  Røros utvider åpningstidene ved flere av sine avdelinger fra 1. desember. 

- Årsaken er at vi ønsker å være i bedre stand til å møte kundenes behov og etterspørsel.  Ved vårt varehus vil våre faghandelsbutikker og vår kafeteria utvide åpningstiden fra kl 18:00 til kl 19:00 på hverdager, mens Coop mega fortsatt har åpent til kl 20:00, opplyser driftsleder Kjetil Kvarteig ved Coop Røros. 

- Coop Marked Glåmos utvider åpningstiden fra kl 09:00 hver dag til kl 1800 mandag til torsdag slik at vi har samme åpningstid både i brekken og på Glåmos. Dette vil gjøre det lettere for alle å bruke sin lokale butikk. Coop Prix utvider åpningstiden på søndager fra kl 10:00 til kl 20:00 for å møte den økende søndagshandelen slik at våre kunder har samme mulighet hos oss som hos våre konkurrenter. Økt tilgjengelighet håper vi vil gjøre det litt lettere for våre kunder og vi ønsker også nye kunder hjertelig velkommen. Det er kundene vi lever av og Coop Røros vil derfor bestrebe å levere et best mulig produkt hele tiden, opplyser Kvarteig.

Siste nytt i Nyheter

Vil utsette saken om terapibasseng
  • Nyheter

Stort engasjement gjør at politikere vi se på saken en gang til.

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

 
60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse