Utvider åpningstidene

 

Coop Røros utvider åpningstidene for å møte kundenes behov og etterspørsel

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Coop  Røros utvider åpningstidene ved flere av sine avdelinger fra 1. desember. 

- Årsaken er at vi ønsker å være i bedre stand til å møte kundenes behov og etterspørsel.  Ved vårt varehus vil våre faghandelsbutikker og vår kafeteria utvide åpningstiden fra kl 18:00 til kl 19:00 på hverdager, mens Coop mega fortsatt har åpent til kl 20:00, opplyser driftsleder Kjetil Kvarteig ved Coop Røros. 

- Coop Marked Glåmos utvider åpningstiden fra kl 09:00 hver dag til kl 1800 mandag til torsdag slik at vi har samme åpningstid både i brekken og på Glåmos. Dette vil gjøre det lettere for alle å bruke sin lokale butikk. Coop Prix utvider åpningstiden på søndager fra kl 10:00 til kl 20:00 for å møte den økende søndagshandelen slik at våre kunder har samme mulighet hos oss som hos våre konkurrenter. Økt tilgjengelighet håper vi vil gjøre det litt lettere for våre kunder og vi ønsker også nye kunder hjertelig velkommen. Det er kundene vi lever av og Coop Røros vil derfor bestrebe å levere et best mulig produkt hele tiden, opplyser Kvarteig.

Siste nytt i Nyheter

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

 
Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

Røros har gjennomført sin første innbyggerundersøkelse
  • Nyheter

Undersøkelsen er et av flere forbedringstiltak i det omfattende omstillingsarbeidet som har pågått de siste årene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE