Utfordrer reiselivet og regionrådet

- Mange fly flyr rett over hodene våres på vei til Nord-Finland. De kunne gjerne ha landet på Røros, sier Rognes som utfordrer reiselivet i regionen. Arkivfoto: Nils Kåre Nesvold.

Lufthavnsjef Gudbrand Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen. - Nå flyr flyene rett over hodene våre til Nord-Finland, mener han.

Lufthavnsjef på Røros, Gudbrand Rognes, utfordrer nå reiselivsledere i regionen, leder og sekretær i regionrådet og strategisk næringsenhet.

Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen fordi etterspørselen finnes der.

- En snøsikker region med en sentralt beliggende lufthavn som sikrer rask transfer, kan gi regionen økt verdiskapning. Se bare på Nord-Finland. Det går fly på fly rett over våre hoder daglig til denne destinasjonen. Dette kunne vært gjester som like godt kunnet stoppe her:

Styreleder i Destinasjon Røros, Hilde Charlotte Solheim er enig med Gudbrand Rognes om at arbeidet med å få internasjonale gjester til regionen ikke lykkes godt nok, men det skyldes først og fremst utfordringer som Norge står overfor og at Destinasjon Røros har hatt fullt opp med andre oppgaver i det siste:

Siste nytt i Nyheter

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

 
Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE