Utfordrer reiselivet og regionrådet

Utfordrer reiselivet og regionrådet

- Mange fly flyr rett over hodene våres på vei til Nord-Finland. De kunne gjerne ha landet på Røros, sier Rognes som utfordrer reiselivet i regionen. Arkivfoto: Nils Kåre Nesvold.

Lufthavnsjef Gudbrand Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen. - Nå flyr flyene rett over hodene våre til Nord-Finland, mener han.

Lufthavnsjef på Røros, Gudbrand Rognes, utfordrer nå reiselivsledere i regionen, leder og sekretær i regionrådet og strategisk næringsenhet.

Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen fordi etterspørselen finnes der.

- En snøsikker region med en sentralt beliggende lufthavn som sikrer rask transfer, kan gi regionen økt verdiskapning. Se bare på Nord-Finland. Det går fly på fly rett over våre hoder daglig til denne destinasjonen. Dette kunne vært gjester som like godt kunnet stoppe her:

Styreleder i Destinasjon Røros, Hilde Charlotte Solheim er enig med Gudbrand Rognes om at arbeidet med å få internasjonale gjester til regionen ikke lykkes godt nok, men det skyldes først og fremst utfordringer som Norge står overfor og at Destinasjon Røros har hatt fullt opp med andre oppgaver i det siste:

Siste nytt i Nyheter

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

 
TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse