Utfordrer reiselivet og regionrådet

- Mange fly flyr rett over hodene våres på vei til Nord-Finland. De kunne gjerne ha landet på Røros, sier Rognes som utfordrer reiselivet i regionen. Arkivfoto: Nils Kåre Nesvold.

Lufthavnsjef Gudbrand Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen. - Nå flyr flyene rett over hodene våre til Nord-Finland, mener han.

Lufthavnsjef på Røros, Gudbrand Rognes, utfordrer nå reiselivsledere i regionen, leder og sekretær i regionrådet og strategisk næringsenhet.

Rognes mener at store markeder i Nord-Europa burde bli bedre presentert for regionen fordi etterspørselen finnes der.

- En snøsikker region med en sentralt beliggende lufthavn som sikrer rask transfer, kan gi regionen økt verdiskapning. Se bare på Nord-Finland. Det går fly på fly rett over våre hoder daglig til denne destinasjonen. Dette kunne vært gjester som like godt kunnet stoppe her:

Styreleder i Destinasjon Røros, Hilde Charlotte Solheim er enig med Gudbrand Rognes om at arbeidet med å få internasjonale gjester til regionen ikke lykkes godt nok, men det skyldes først og fremst utfordringer som Norge står overfor og at Destinasjon Røros har hatt fullt opp med andre oppgaver i det siste:

Siste nytt i Nyheter

Brannen enda ikke under kontroll
  • Nyheter

Et 300 meter bredt skogsområde står i brann i Åsenfjord.

Skogbrann på Frosta
  • Nyheter

Brannvesenet rykker ut til skogbrann i området Åsenfjord. Helikopter er satt inn for å bistå med slukningen.

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

 
Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE