Lærlingepatruljen besøker Røros

Skal sjekke at regionens lærlinger har det bra.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Lærlingepatruljen besøker Røros

Se bildet større

Petter Norhaug og Andrea Næve på Rørosbesøk. FOTO: Per Magne Moan

Fellesforbundet lærlingepatrulje er for tiden ute og besøker lærlinger i den sørlige delen av Trøndelag.

Patruljen er i samarbeid med LO, Elev- og Lærlingeombudet og Regionalt Lærlingeråd. I seks dager skal frivillige ungdommer reise rundt å besøke lærlinger innenfor blant annet bygg og anlegg-, industri-, hotell og restaurant- og bilbransjen. På bedriftene snakker representanter fra patruljen med en og en lærling om hvordan de har det på jobb.

Fellesforbundet er det største forbundet i LO innenfor privat sektor, og det forbundet som organiserer flest ulike lærefag. Lærlingepatruljen er del av en satsning på lærlinger og unge arbeidstakere i Fellesforbundet.

Andrea Næve er ungdomsleder i Fellesforbundet Sør i Trøndelag og hun har med seg lærling i transportarbeiderfaget, Petter Norhaug til Røros. Men før patruljeringen kunne starte, var de innom Nea Radio:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE