Lærlingepatruljen besøker Røros

Petter Norhaug og Andrea Næve på Rørosbesøk. FOTO: Per Magne Moan

Skal sjekke at regionens lærlinger har det bra.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Lærlingepatruljen besøker Røros

Fellesforbundet lærlingepatrulje er for tiden ute og besøker lærlinger i den sørlige delen av Trøndelag.

Patruljen er i samarbeid med LO, Elev- og Lærlingeombudet og Regionalt Lærlingeråd. I seks dager skal frivillige ungdommer reise rundt å besøke lærlinger innenfor blant annet bygg og anlegg-, industri-, hotell og restaurant- og bilbransjen. På bedriftene snakker representanter fra patruljen med en og en lærling om hvordan de har det på jobb.

Fellesforbundet er det største forbundet i LO innenfor privat sektor, og det forbundet som organiserer flest ulike lærefag. Lærlingepatruljen er del av en satsning på lærlinger og unge arbeidstakere i Fellesforbundet.

Andrea Næve er ungdomsleder i Fellesforbundet Sør i Trøndelag og hun har med seg lærling i transportarbeiderfaget, Petter Norhaug til Røros. Men før patruljeringen kunne starte, var de innom Nea Radio:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE