Trailer står fast på Røros

Foto: Privat.

Meteorologene har sendt ut OBS-varsel for Trøndelag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

En polskregistrert semitrailer har kjørt seg fast i Falunveien - like ved avgjøringa til Rema på Røros.  Trafikk kan passere i ett felt.

Det er glatt på veien og bilen kommer ikke av flekken.

Det har kommet mye nedbør de siste timene og meteorologene melder at det vil komme mer det neste døgnet. Meteorologisk Institutt har sendt ut OBS-varsel for Trøndelag fredag og melde liten storm i fjellet og lokalt mye nedbør - opp mot 80 mm enkelte steder.

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE