Tilbakeviser beskyldninger om streikebryteri

Tilbakeviser beskyldninger om streikebryteri

Adm. dir. Anders Rønning tilbakeviser beskyldninger om streikebryteri. Arkivfoto: Nils Kåre Nesvold.

Røros E-verk sendte ut strømregninger og beskyldes for streikebryteri. - Dette er ikke streikebryteri, svarer adm. dir. Anders Rønning.

- Røros E-verk driver ikke streikebryteri, sier adm. dir. Anders Rønning

Fredag sendte klubbleder Klaus Jensvold ved Røros E-verk ut en pressemelding om at E-verkets ledelse har sendt ut strømregninger.

- Det anser vi som streikebryteri, heter det i pressemeldingen.

Ikke streikebryteri!

Ledelsen i Røros Elektrisitetsverk AS tilbakeviser beskyldningen om streikebryteri.

- Vi kan bekrefte at vi har kjørt strømregninger, og det er gjennomført i henhold til regler som gjelder i forbindelse med en streik. Avdelingsledere skal kunne gå inn i streikerammet arbeid på sin avdeling uten å bli beskyldt for streikebryteri av den grunn, sier Anders Rønning ved e-verket.

- Arbeidstakere i ledende stillinger er berettiget til å utføre arbeidsoppgaver som under normale forhold hører under deres underordnede så lenge det ikke er tale om oppgaver som ikke har en naturlig tilknytning til deres funksjon. Under en arbeidsstans har de plikt til å utføre sitt vanlige arbeid og annet arbeid som arbeidsgiveren anser nødvendig for å hindre at verdier går tapt. Det er avklart med arbeidsgiverorganisasjonen KS-Bedrift at dette ikke er streikebryteri, sier Rønning.

 

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse