Stensaas investerer flere millioner

EKSPANDERER: Eierne Arnstein Stensaas og Magne Strickert (bildet) driver Stensaas Reinsdyrslakteri AS sammen med Jan Harry Sorken.

Stensaas Reindsdyrslakteri bygger ut og planlegger investeringer for fem-seks millioner kroner våren 2017.

Bildeserie

Stensaas investerer flere millioner

HØSTFEST: Viltburger sto på menyen da Stensaas lørdag inviterte inn til hørstfest. Her serverer Lillian Gløtheim Kirkhus og Gunn Irene Høli viltburger med osten Fjellblå og tyttebærrømme. 
Foto: Marit Manfredsdotter.
FØRER ARVEN VIDERE: Johanne og Arnstein Stensaas foran Stensaas´ nye profilering som er en viktig del av bedriftens  strategiplan. Foto: Marit Manfredsdotter.

Foto: Marit Manfredsdotter.

Stensaas Reindsdyrslakteri bygger ut og planlegger investeringer for fem-seks millioner kroner våren 2017.

Stensaas har ekspandert kraftig de siste åra og fortsetter å vokse.

- Mangel på råvarer er den største utfordringen for oss, og derfor må vi foredle mer sjøl og tenke nytt rundt dagens produksjon, sier markedssjef ved Stensaas Reinsdyrslakteri, Johanne Stensaas.

Lørdag var det for tredje gang høstfest på Stensaas Reinsdyrsslakteri. Dette er en årlig tradisjon som lokker mange hundre besøkende. Dagen er viktig for bedriften og markerer starten på en travel periode.

- Fjellfisk, bær og viltprodukter er ettertraktede produkter, men stor etterspørsel stiller nye krav til bransjen, sier Johanne Stensaas:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE