Stensaas investerer flere millioner

EKSPANDERER: Eierne Arnstein Stensaas og Magne Strickert (bildet) driver Stensaas Reinsdyrslakteri AS sammen med Jan Harry Sorken.

Stensaas Reindsdyrslakteri bygger ut og planlegger investeringer for fem-seks millioner kroner våren 2017.

Bildeserie

Stensaas investerer flere millioner

HØSTFEST: Viltburger sto på menyen da Stensaas lørdag inviterte inn til hørstfest. Her serverer Lillian Gløtheim Kirkhus og Gunn Irene Høli viltburger med osten Fjellblå og tyttebærrømme. 
Foto: Marit Manfredsdotter.
FØRER ARVEN VIDERE: Johanne og Arnstein Stensaas foran Stensaas´ nye profilering som er en viktig del av bedriftens  strategiplan. Foto: Marit Manfredsdotter.

Foto: Marit Manfredsdotter.

Stensaas Reindsdyrslakteri bygger ut og planlegger investeringer for fem-seks millioner kroner våren 2017.

Stensaas har ekspandert kraftig de siste åra og fortsetter å vokse.

- Mangel på råvarer er den største utfordringen for oss, og derfor må vi foredle mer sjøl og tenke nytt rundt dagens produksjon, sier markedssjef ved Stensaas Reinsdyrslakteri, Johanne Stensaas.

Lørdag var det for tredje gang høstfest på Stensaas Reinsdyrsslakteri. Dette er en årlig tradisjon som lokker mange hundre besøkende. Dagen er viktig for bedriften og markerer starten på en travel periode.

- Fjellfisk, bær og viltprodukter er ettertraktede produkter, men stor etterspørsel stiller nye krav til bransjen, sier Johanne Stensaas:

Siste nytt i Nyheter

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

 
Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE