Landslagsuttatte Erik Røen har god kontroll

Aurora Wesselvold og Aina Sandnes Røste er lett match for Erik - selv med ekstra vekter på stanga. Foto: Per Magne Moan.

Landslaget neste.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Erik Røen. Foto: Per Magne Moan

Denne uka fikk Erik Røen fra Hessdalen beskjeden han har håpet på: "Du er tatt ut på landslaget i styrkeløft". 

20 åringen fra Hessdalen har imponert i lang tid og innehar haugevis av norgesrekorder i alle de tre øvelsene, benkpress, knebøy og markløft, som inngår i styrkeløft. .

Til daglig trener han hjemme i garasjen i Eggalia i Hessdalen, men to ganger i uka går ferden til Røros og Aktiviteten Treningssenter.  Etter at landslagsplassen var i boks så blir det også nasjonale samlinger på Olympiatoppen i Oslo.

Tirsdag var det treningsdag på Aktiviteten, der han også jobber innimellom tunge løft:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE