Landslagsuttatte Erik Røen har god kontroll

Landslagsuttatte Erik Røen har god kontroll

Aurora Wesselvold og Aina Sandnes Røste er lett match for Erik - selv med ekstra vekter på stanga. Foto: Per Magne Moan.

Landslaget neste.

Se bildet større

Erik Røen. Foto: Per Magne Moan

Denne uka fikk Erik Røen fra Hessdalen beskjeden han har håpet på: "Du er tatt ut på landslaget i styrkeløft". 

20 åringen fra Hessdalen har imponert i lang tid og innehar haugevis av norgesrekorder i alle de tre øvelsene, benkpress, knebøy og markløft, som inngår i styrkeløft. .

Til daglig trener han hjemme i garasjen i Eggalia i Hessdalen, men to ganger i uka går ferden til Røros og Aktiviteten Treningssenter.  Etter at landslagsplassen var i boks så blir det også nasjonale samlinger på Olympiatoppen i Oslo.

Tirsdag var det treningsdag på Aktiviteten, der han også jobber innimellom tunge løft:

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse