Kristine tatt ut på regionlag

Kristine Røen føyer seg inn i rekken av styrkeløftere fra Eggalia i Hessdalen. Foto: Privat.

Norges Styrkeløftforbund har fått opp øynene for nok en sterk hessdaling.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kristine med beviset på at hun nå blir satset på. Foto: Privat

15 år gamle Kristine Røen fra Hessdalen går i storebror Eriks fotspor og satser på styrkeløft. I likhet med Erik så trener hun til daglig i den kalde og tidvis forblåste garasjen i Eggalia i Hessdalen.

Om det er fasilitetene i garasjen som gjør at styrkeløfterne i familien Røen har det lille ekstra, vites ikke, men også Kristines mange tunge løft begynner å gi resultater.  Nylig kom meldinga fra Norges Styrkeløftforbund om at hun var tatt ut på regionlaget i styrkeløft utstyrsfritt.

Mange stevner

Sin unge alder til tross - Kristine Røen har deltatt og tatt medaljer på flere stevner, både regionalt og nasjonalt. På et regionmesterskap i Trondheim sist sommer satte hun ny personlig rekord i samtlige tre øvelser med serien 100 kg knebøy, 47.5 kg i benkpress og 120 kg i markløft - totalt 267,5 kg. Dette ble behørlig gruset på et stevne på Røros i desember med serien 125, 57,5 og 130 - totalt 312,5 kg. Slå den gutter !

I april i fjor tok hun sølv i sin klasse i NM i Fredrikstad.

(Saken fortsetter under bildet)

Kristine lærer mye ved å trene sammen med storebror Erik. Foto: Per Magne Moan.

 

Banksjef Eiving Langseth flankert av det råsterke søskenparet Erik og Kristine Røen fra Hessdalen. FOTO: Per Magne Moan

Også andre har fått opp øynene for det sterke søskenparet i Hessdalen. Da Sparebank 1 SMN feiret sitt 125 årsjubileum i Ålen i 2015, var Kristine og Erik blant de som fikk tildelt utviklingsstipend av banken.

For ung for Nåva

Merittene til tross, så må Kristine fremdeles trene i den kalde garasjen i Eggalia. Hun har svært gjerne villet begynne å trene på Nåva i Ålen, men her får hun beskjed om at hun må vente til hun blir 16 år.

 

Det blir garasjen i enda ett år for Kristine. Foto: Per Magne Moan.

Kristin Bendos ved Nåva Treningsstudio sier at Nåva er et ubemannet treningssenter som drives på dugnadsbasis og at det derfor er spesielle forsikringskrav som gjelder.

- Da vi ikke har betjening så er det ikke tillatt for personer under 16 år å trene, blant annet på grunn av  risikoen for skade. Det er flere yngre som helt sikkert kunne tenkt seg å trene her, men dette er et ansvar vi ikke har mulighet å ta, sier Bendos til Nea Radio. Heller ikke om storebror Erik er med som trener, så kan dagens regler omgåes sier hun.

Derfor ser det ut som om Kristine må holde ut nok en vinter i garasjen.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

DAB og FM tilbake

DAB og FM tilbake

DAB og FM fra Henvola er på lufta igjen.

Nettet er tilbake i Stuggudal

Nettet er tilbake i Stuggudal

Like før klokka 22.30 lørdag kveld, fikk Telia på plass nettet i Stugudal. Internett hadde da vært nede i store deler av Selbu og Tydal det meste av dagen.

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Feil på senderen på Riasten

Tordenværet påvirker sendingene

Tordenværet påvirker sendingene

Senderen på Henvola er fremdeles nede.

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

Hele 16 mannskaper fra Stjørdal er i Sverige for å sloss mot brannen. - Det er viktig at vi skaffer oss denne erfaringen, sier varabrannsjef Ole Johan Kiplesund.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...