Imponerte idrettsledere

Imponerte idrettsledere

 

Aldri før har utøvere fra Røros il reist hjem fra et norgesmesterskap med fire gull fordelt på fire utøvere pluss en stafettbronse.

Leder i Røros il, Erik Sandnes Høsøien,og leder i skiskyttergruppa i idrettslaget, Rune Moan, er mektig imponerte over helgas medaljefangst under juniorNM i skiskyting i Holmenkollen.

Se bildet større

Fra venstre Erik Sandnes Høsøien, Christina Skjevdal, Silje Gløtheim og Rune Moan. Foto: Nils Kåre Nesvold.

 

Aldri før har utøvere fra Røros il reist hjem fra et norgesmesterskap med fire gull pluss en stafettbronse fordelt på fire utøvere.

- Dette vitner om både topp og bredde sier Sandnes Høsøien til Nea Radio. Han sier at idrettslaget snart vil feire de unge norgesmestrene:

 

 

 

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse