Sølv til Kristina

Sølv til Kristina

 

Sterk sesongåpning.

Kristina Skjevdal fra Røros gikk inn til andreplass i søndagens fellesstart  i Norgescupåpninga i skiskyting for juniorene, på Geilo. Hun hadde en meget god dag på standplass med kun ett bom på 20 skudd.

Arbeidets Rett skriver på sine nettsider at Kristina åpnet litt halvveis med en runde på første liggende, men hentet seg mesterlig inn, og med tre fulle hus på de påfølgende seriene, endte hun bare fem sekunder bak Jori Mørkve, som vant distansen.

Dette var en kraftig forbedring fra  lørdagens sprint der hun ble nummer 24, 2:44 bak vinneren, Emilie Ågheim Kalkenberg.

Siste nytt i Nyheter

313 millioner i pressestøtte fordelt
  • Nyheter

157 aviser deler i 2017 på 313 millioner kroner i produksjonstilskudd som skal bidra til nyhets- og aktualitetsmangfold over hele landet. “Alvdal Midt i Væla” er den første lokale nettavis blant støttemottakerne. Lokalradioene har heller ikke denne gangen kommet med på lista.

Direkte - kommunestyremøte i Selbu
  • Direkte

Følg kommunestyremøtet i Selbu direkte her fra kl 19:30

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

 
Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse