Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

 

Destinasjon Røros er skuffet over rådmannen i Alvdal som i dag har lagt fram forslag om utmelding av destinasjonsselskapet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Konstituert daglig leder ved Destinasjon Røros, Frank Norvik, er både skuffet og overrasket over rådmannen i Alvdal sin innstilling til budsjett for 2017. Rådmann Erling Straalberg foreslår at kommunen skal melde seg ut av destinasjonsselskapet.

-Dette er stikk i strid med resten av reiselivsnorge, som samler seg i større enheter. All satsning på reiseliv i dag handler om å bygge store nok destinasjoner til å bli attraktive for turister. Vi var i samtale med kommunen for ikke lenge siden og da fikk vi ikke slike signaler som vi har fått i dag. Jeg har heller ikke vært i kontakt med administrasjonen i kommunen før dette, så det er litt skuffende, sier Nordvik.

Det har lenge murret litt blant kommunene i Nord Østerdalen om at destinasjonsslskapet ikke har talt deres sak varmt nok

- Vi legger strategier nå for å bedret medlemmenes opplevelse av å tilhøre ett felles selskap. Om dette er bakgrunnen for dagens forslag, må vi gå i oss selv,  sier en lettere oppgitt Frank Norvik:

Siste nytt i Nyheter

Ta hensyn til rein i påska!
  • Nyheter

Skal du på fjellet i påska? Da er det fint om du tar hensyn til tamrein og villreinen, oppfordrer Fylkesmannen i Trøndelag.

Spritsmuglere stanset på Vauldalen
  • Nyheter

Tre biler med stjålne skilter stanset med med tusenvis av liter øl og sprit.

Hele Norges helsesøster besøkte Holtålen

Fredag var Tale Maria Krohn Engvik på Hov skole i Holtålen. Der snakket hun om alt fra mensen til dickpics.

 
Floka
  • Floka

Acer, Listhaug, påske og ulike sittestillinger på do var blant ukas tema.

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE