Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

 

Destinasjon Røros er skuffet over rådmannen i Alvdal som i dag har lagt fram forslag om utmelding av destinasjonsselskapet.

Konstituert daglig leder ved Destinasjon Røros, Frank Norvik, er både skuffet og overrasket over rådmannen i Alvdal sin innstilling til budsjett for 2017. Rådmann Erling Straalberg foreslår at kommunen skal melde seg ut av destinasjonsselskapet.

-Dette er stikk i strid med resten av reiselivsnorge, som samler seg i større enheter. All satsning på reiseliv i dag handler om å bygge store nok destinasjoner til å bli attraktive for turister. Vi var i samtale med kommunen for ikke lenge siden og da fikk vi ikke slike signaler som vi har fått i dag. Jeg har heller ikke vært i kontakt med administrasjonen i kommunen før dette, så det er litt skuffende, sier Nordvik.

Det har lenge murret litt blant kommunene i Nord Østerdalen om at destinasjonsslskapet ikke har talt deres sak varmt nok

- Vi legger strategier nå for å bedret medlemmenes opplevelse av å tilhøre ett felles selskap. Om dette er bakgrunnen for dagens forslag, må vi gå i oss selv,  sier en lettere oppgitt Frank Norvik:

Siste nytt i Nyheter

 – Hovedkontoret er og vil være på Røros
  • Nyheter

Selv om Rørosregionen Næringshage sin avdeling på Tynset nå samlokaliseres med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark, så sier daglig leder i næringshagen at dette ikke får negative konsekvenser for hovedkontoret på Røros.

Vinn RBK-billetter

- Følger du med Nea Radio i dag, kan du vinne eksklusive billetter til kampen, sier morgenvert Stian Elverum.

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

 
Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse