Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

 

Destinasjon Røros er skuffet over rådmannen i Alvdal som i dag har lagt fram forslag om utmelding av destinasjonsselskapet.

Konstituert daglig leder ved Destinasjon Røros, Frank Norvik, er både skuffet og overrasket over rådmannen i Alvdal sin innstilling til budsjett for 2017. Rådmann Erling Straalberg foreslår at kommunen skal melde seg ut av destinasjonsselskapet.

-Dette er stikk i strid med resten av reiselivsnorge, som samler seg i større enheter. All satsning på reiseliv i dag handler om å bygge store nok destinasjoner til å bli attraktive for turister. Vi var i samtale med kommunen for ikke lenge siden og da fikk vi ikke slike signaler som vi har fått i dag. Jeg har heller ikke vært i kontakt med administrasjonen i kommunen før dette, så det er litt skuffende, sier Nordvik.

Det har lenge murret litt blant kommunene i Nord Østerdalen om at destinasjonsslskapet ikke har talt deres sak varmt nok

- Vi legger strategier nå for å bedret medlemmenes opplevelse av å tilhøre ett felles selskap. Om dette er bakgrunnen for dagens forslag, må vi gå i oss selv,  sier en lettere oppgitt Frank Norvik:

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE