Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

Skuffet reiselivsdirektør over alvdalsforslag

 

Destinasjon Røros er skuffet over rådmannen i Alvdal som i dag har lagt fram forslag om utmelding av destinasjonsselskapet.

Konstituert daglig leder ved Destinasjon Røros, Frank Norvik, er både skuffet og overrasket over rådmannen i Alvdal sin innstilling til budsjett for 2017. Rådmann Erling Straalberg foreslår at kommunen skal melde seg ut av destinasjonsselskapet.

-Dette er stikk i strid med resten av reiselivsnorge, som samler seg i større enheter. All satsning på reiseliv i dag handler om å bygge store nok destinasjoner til å bli attraktive for turister. Vi var i samtale med kommunen for ikke lenge siden og da fikk vi ikke slike signaler som vi har fått i dag. Jeg har heller ikke vært i kontakt med administrasjonen i kommunen før dette, så det er litt skuffende, sier Nordvik.

Det har lenge murret litt blant kommunene i Nord Østerdalen om at destinasjonsslskapet ikke har talt deres sak varmt nok

- Vi legger strategier nå for å bedret medlemmenes opplevelse av å tilhøre ett felles selskap. Om dette er bakgrunnen for dagens forslag, må vi gå i oss selv,  sier en lettere oppgitt Frank Norvik:

Siste nytt i Nyheter

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

 
Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

Pilegrimsrittet 2018 blir høstritt
  • Nyheter

Styret i Pilegrimsrittet har vedtatt at neste års sykkelritt mellom Stugudal og Selbu skal arrangeres lørdag 8. september. Dette er fire uker seinere enn tidligere år. Bakgrunnen er at en etter årets avlysning ønsker å flytte rittet bort fra fellesferien.

Gir 50.000 til skolegang i Gambia
  • Nyheter

Snart reiser Knut Brandstorp fra Røros til Gambia med nærmere 50.000 kroner gitt av folk i Røros-distriktet som skal brukes i kampen mot analfabetisme. I tillegg har han med seg en sang - «The Alfabet Song».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse