Skuffet over varaordføreren i Røros

Skuffet over varaordføreren i Røros

Ordfører Jan Håvard Refsethås (bildet) mener uttalelser fra varaordfører Bjørn Salvesen i Røros ikke bidrar til å fremme samarbeide mellom de tre kommunen. Foto: Marit Manfredsdotter. 

Holtålenordfører Jan Håvard Refsethås sier han er både overrasket og skuffet over at varaordføreren i Røros kommune mener at nabokommunene "stirrer ned i en økonomisk avgrunn".

Holtålenordfører Jan Håvard Refsethås sier han er både overrasket og skuffet over at varaordføreren Bjørn Salvesen i Røros kommune mener at nabokommunene "stirrer ned i en økonomisk avgrunn".

Det var under budsjettdebatten i kommunestyret torsdag kveld varaordfører Bjørn Salvesen i Røros kom med uttalelsen om at nabokommunene "stirrer ned i en økonomisk avgrunn".

- Holtålen har også budsjettmessige utfordringer, men formannskapet har lagt fram et forslag som gir fondsavsetninger de tre neste årene. Dette har vi klart med godt samarbeid mellom administrasjon og politikere.  Det er vel Røros kommune som er ROBEK-kommune.

Slike uttalelser er dessverre ikke med å fremme samarbeidet mellom de tre kommunene, sier Refsethås:

 

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7391

Siste nytt i Nyheter

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

 
Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse