Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. "> Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. 

Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker Maria Arredondo å komme i kontakt med deg!

- Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de to artistene.

 Når de drar ut på årets vårturne, vil de nemlig ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen  Himmel på Jord  sammen med Maria Arredondo.  

 - Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på denne turneen, synes jeg er flott, sier Maria

Med Selbu Korensemble i Selbu kirke 10. februar

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noen du kjenner vil være med Maria Arredondo på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av  Himmel på Jord.

Sangprøven (helst på video) sender du i meldingsboksen til facebooksiden til En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal:

https://www.facebook.com/En-aften-med-Arredondo-og-S%C3%B8dal-369436996731549/?fref=tss 

Merk posten med «Selbu».  Artistene vil deretter velge ut bidrag. Bidrag som sendes inn på andre nettsteder, vil ikke bli vurdert.

Innsendingsfrist: 3. februar

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE