Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. "> Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. 

Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker Maria Arredondo å komme i kontakt med deg!

- Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de to artistene.

 Når de drar ut på årets vårturne, vil de nemlig ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen  Himmel på Jord  sammen med Maria Arredondo.  

 - Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på denne turneen, synes jeg er flott, sier Maria

Med Selbu Korensemble i Selbu kirke 10. februar

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noen du kjenner vil være med Maria Arredondo på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av  Himmel på Jord.

Sangprøven (helst på video) sender du i meldingsboksen til facebooksiden til En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal:

https://www.facebook.com/En-aften-med-Arredondo-og-S%C3%B8dal-369436996731549/?fref=tss 

Merk posten med «Selbu».  Artistene vil deretter velge ut bidrag. Bidrag som sendes inn på andre nettsteder, vil ikke bli vurdert.

Innsendingsfrist: 3. februar

Siste nytt i Nyheter

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

 
Årets første uke med over 2 tonn fangst
  • Nyheter

Sikfisket på Aursunden når nye høyder.

Båndtvang opphevet - men ikke overalt

Mandag 21. august opphører ordinær båndtvang, og hundeeiere kan igjen gå med hunden løs. Bor du derimot i en av landets 192 kommuner som har utvidet sine båndtvangsregler, er det mulig hunden må bruke bånd en stund til. Selbu, Tydal og Holtålen er blant kommunene med utvidet båndtvang.

Mer effektiv skadefelling

Klima- og miljødepartementet går nå inn med støtte til et prosjekt for mer effektiv skadefelling av rovvilt i Hedmark. Seks kommuner har gått sammen for å gjøre skadefellingslag mer profesjonelle, skadefelling av rovvilt mer effektiv og for å styrke beitenæringa i Hedmark.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse