Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. "> Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. 

Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker Maria Arredondo å komme i kontakt med deg!

- Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de to artistene.

 Når de drar ut på årets vårturne, vil de nemlig ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen  Himmel på Jord  sammen med Maria Arredondo.  

 - Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på denne turneen, synes jeg er flott, sier Maria

Med Selbu Korensemble i Selbu kirke 10. februar

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noen du kjenner vil være med Maria Arredondo på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av  Himmel på Jord.

Sangprøven (helst på video) sender du i meldingsboksen til facebooksiden til En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal:

https://www.facebook.com/En-aften-med-Arredondo-og-S%C3%B8dal-369436996731549/?fref=tss 

Merk posten med «Selbu».  Artistene vil deretter velge ut bidrag. Bidrag som sendes inn på andre nettsteder, vil ikke bli vurdert.

Innsendingsfrist: 3. februar

Siste nytt i Nyheter

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

 
Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse