Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. "> Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Vil du synge duett med Maria Arredondo?

Maria Arredondo og Torstein Sødal drar på Midt-Norge turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal».  Nå er Maria Arredondo på jakt etter noen å synge duett med, og søker etter lokale sangfugler på hvert spillested. 

Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker Maria Arredondo å komme i kontakt med deg!

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

- Har du bestandig drømt om å stå på scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist i magen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de to artistene.

 Når de drar ut på årets vårturne, vil de nemlig ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen  Himmel på Jord  sammen med Maria Arredondo.  

 - Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på denne turneen, synes jeg er flott, sier Maria

Med Selbu Korensemble i Selbu kirke 10. februar

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noen du kjenner vil være med Maria Arredondo på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av  Himmel på Jord.

Sangprøven (helst på video) sender du i meldingsboksen til facebooksiden til En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal:

https://www.facebook.com/En-aften-med-Arredondo-og-S%C3%B8dal-369436996731549/?fref=tss 

Merk posten med «Selbu».  Artistene vil deretter velge ut bidrag. Bidrag som sendes inn på andre nettsteder, vil ikke bli vurdert.

Innsendingsfrist: 3. februar

Siste nytt i Nyheter

Ta hensyn til rein i påska!
  • Nyheter

Skal du på fjellet i påska? Da er det fint om du tar hensyn til tamrein og villreinen, oppfordrer Fylkesmannen i Trøndelag.

Spritsmuglere stanset på Vauldalen
  • Nyheter

Tre biler med stjålne skilter stanset med med tusenvis av liter øl og sprit.

Hele Norges helsesøster besøkte Holtålen

Fredag var Tale Maria Krohn Engvik på Hov skole i Holtålen. Der snakket hun om alt fra mensen til dickpics.

 
Floka
  • Floka

Acer, Listhaug, påske og ulike sittestillinger på do var blant ukas tema.

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE