Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk. FOTO: Per Magne Moan"> Tenner bål for landbruket

Tenner bål for landbruket

Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk. FOTO: Per Magne Moan

Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

- Ved å tenne bål vil vi protestere mot ei jordbruksmelding som gir økt liberalisering og svekker politikken. Det er ingen selvfølge at vi har et jordbruk fra nord til sør i dette landet, og et mangfold av gårder. Det er dette vi brenner for og vil ha mer av, sier Berit Langseth i Selbu Bondelag.

- Landbruket i vår kommune og resten av landet er ei næring med store muligheter. Dette potensialet tar ikke meldinga tak i, sier Berit Langseth som inviterer til bålbrenning ved trollet i Innbygda.

 

Siste nytt i Nyheter

Påskehare i Tydal
  • Nyheter

Tydal kommunes påskehare gjemmer påskeegg rundt omkring i kommunen. Nå kan alle delta i jakten på påskeeggene - i hele påska!

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

 
Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE