Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk. FOTO: Per Magne Moan"> Tenner bål for landbruket

Tenner bål for landbruket

Tenner bål for landbruket

Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk. FOTO: Per Magne Moan

Bondelag over hele landet vil i morgen tenne varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk.

- Ved å tenne bål vil vi protestere mot ei jordbruksmelding som gir økt liberalisering og svekker politikken. Det er ingen selvfølge at vi har et jordbruk fra nord til sør i dette landet, og et mangfold av gårder. Det er dette vi brenner for og vil ha mer av, sier Berit Langseth i Selbu Bondelag.

- Landbruket i vår kommune og resten av landet er ei næring med store muligheter. Dette potensialet tar ikke meldinga tak i, sier Berit Langseth som inviterer til bålbrenning ved trollet i Innbygda.

 

Siste nytt i Nyheter

– Vi må bli enda mer profesjonelle på lokalmat
  • Nyheter

– Vi får tilbakemeldinger av folk som er skuffet etter å ha besøkt Røros. Vi kan bli enda bedre på lokalmat, sier gründer og styreleder i Rørosmat, Ingulf Galåen. Lørdag fikk han Kongens fortjensmedalje.

Rørosing vant nesten 15 millioner på Lotto
  • Nyheter

- Det er jo for godt til å være sant, utbrøt vinneren som stakk av med hele Lotto-potten.

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

 
Ingulf fikk Kongens fortjenstmedalje
  • Nyheter

Hyllet på Asiatisk Aften i Galåen lørdag kveld.

Promille
  • Nyheter

Mann i 40-årene mistenkt for ruskjøring på Røros

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse