Snart SelbuLan

Snart SelbuLan

Sigrid Leithe er arrangementssjef for SelbuLan FOTO: Privat

SelbuLAN arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Tekst:

Publisert:

Det nærmer seg vinterens SelbuLan, som arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Og denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Flere utøvere fra den øverste divisjonen i dataspillet Overwatch i Norge har meldt sin ankomst. Dette betyr at deltakerne på SelbuLAN får muligheten til å prøve seg mot noen av de beste i landet, og at de dermed får med seg en både morsom og verdifull erfaring.

- SelbuLAN har et veldig godt rykte på seg som gode arrangører av turneringer. Vi får stadig henvendelser fra andre datatreff som ønsker å lære av oss. At spillere i norgestoppen kommer på vårt arrangement, ser vi på som en stor anerkjennelse, sier arrangementssjef Sigrid Leithe.

Siste nytt i Nyheter

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

Rørosbanen 140 år
  • Nyheter

Nea Radio sendte direkte fra Pakkhuset på Røros.

Ny politikontakt i Selbu og Tydal
  • Nyheter

Tonje Aas var sammen med Maren Kristine Johansen landets første politikontakter da ordninga ble etablert i fjor. Nå er Tonje politikontakt for Selbu og Tydal.

 
Kutt for folkehøgskolene
  • folkehøgskole

Regjeringas forslag til statsbudsjett for 2018 innebærer et kutt på 45 millioner for folkehøgskolene. Peder Morset folkehøgskole i Selbu kan miste 1 million kroner.

Verdens lengste saltstein?
  • Nyheter

Store mengder rein har samlet seg på Rugldalen.

I dag fyller Rørosbanen 140 år
  • Nyheter

I dag er det nøyaktig 140 år siden Rørosbanen ble offisielt åpnet av Kong Oskar II. Rørosbanen har hatt stor betydning for Gauldalen, Røros og Østerdalen i disse 140 åra. Nea Radio sender direkte fra pakkhuset på Røros klokka 11 til 13.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse