Snart SelbuLan

Snart SelbuLan

Sigrid Leithe er arrangementssjef for SelbuLan FOTO: Privat

SelbuLAN arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Tekst:

Publisert:

Det nærmer seg vinterens SelbuLan, som arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Og denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Flere utøvere fra den øverste divisjonen i dataspillet Overwatch i Norge har meldt sin ankomst. Dette betyr at deltakerne på SelbuLAN får muligheten til å prøve seg mot noen av de beste i landet, og at de dermed får med seg en både morsom og verdifull erfaring.

- SelbuLAN har et veldig godt rykte på seg som gode arrangører av turneringer. Vi får stadig henvendelser fra andre datatreff som ønsker å lære av oss. At spillere i norgestoppen kommer på vårt arrangement, ser vi på som en stor anerkjennelse, sier arrangementssjef Sigrid Leithe.

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE