Snart SelbuLan

Snart SelbuLan

Sigrid Leithe er arrangementssjef for SelbuLan FOTO: Privat

SelbuLAN arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Tekst:

Publisert:

Det nærmer seg vinterens SelbuLan, som arrangeres i Selbuhallen siste helga i vinterferien, 23.-26. februar. Og denne gangen blir det ekstra høyt nivå i en av konkurransene.

Flere utøvere fra den øverste divisjonen i dataspillet Overwatch i Norge har meldt sin ankomst. Dette betyr at deltakerne på SelbuLAN får muligheten til å prøve seg mot noen av de beste i landet, og at de dermed får med seg en både morsom og verdifull erfaring.

- SelbuLAN har et veldig godt rykte på seg som gode arrangører av turneringer. Vi får stadig henvendelser fra andre datatreff som ønsker å lære av oss. At spillere i norgestoppen kommer på vårt arrangement, ser vi på som en stor anerkjennelse, sier arrangementssjef Sigrid Leithe.

Siste nytt i Nyheter

 – Hovedkontoret er og vil være på Røros
  • Nyheter

Selv om Rørosregionen Næringshage sin avdeling på Tynset nå samlokaliseres med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark, så sier daglig leder i næringshagen at dette ikke får negative konsekvenser for hovedkontoret på Røros.

Se vinnerne av RBK-billetter her

I dag delte Nea Radio ut eksklusive billetter til kveldens kamp på Lerkendal.

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

 
Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse