Passasjertallene fortsetter å øke

Passasjertallene fortsetter å øke

FOTO: Per Magne Moan

Svært positive trafikktall for september 2017 ved Avinors lufthavn på Røros

Passasjertallene for september 2017 viser solid vekst, hele 20,5 prosent målt mot samme periode i fjor.

2151 passasjerer reiste over lufthavna i september, mot fjorårets 1785 reisende.

– Hovedvekten av disse er innenlandspassasjerer, men lufthavnas status som internasjonal lufthavn med tolltjenester gir også noen utenlandspassasjerer fra tid til annen – også i september, sier lufthavnsjef Gudbrand Rognes.

I løpet av årets første ni måneder reiste totalt 18061 passasjerer via Røros lufthavn, en pen vekst på 18,7 prosent. I samme periode i fjor rble det bokført 15221 passasjerer.

– Tallene Røros leverer er solide, og av de bedre i Avinor-systemet regnet i prosent. Veksten kommer på tross av at det ble kansellert tre avganger i september i år, mot ingen i fjor, sier Rognes.

Han mener også Widerøes gode punktlighet og regularitet er en suksessfaktor, det samme er tilgangen på rabatterte billetter.

Siste nytt i Nyheter

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

 
- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse